background img
banner
banner

Στα “σκαριά” συγχώνευση ανάμεσα σε Κεραυνό και Αστέρα Τέμενης!

Μετά το πρωτόκολλο συνεργασίας πέρυσι το καλοκαίρι ανάμεσα στον Κεραυνό Αιγίου και τον Αστέρα Τέμενης, φέτος είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τα ίδια βήματα και ο Αστέρας Τέμενης και τη νέα σεζόν η Αιγιάλεια να έχει μία νέα ισχυρή ομάδα στη National League 2. Αυτή τη φορά μιλάμε για συγχώνευση με τον Κεραυνό και τη δημιουργία νέου συλλόγου με άλλη ονομασία!

Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες την άλλη εβδομάδα θα γίνει καθοριστική συνάντηση στην οποία θα μετέχουν άνθρωποι του Αστέρα Τέμενης και του Κεραυνού Αιγίου, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος βασικά θέματα και λεπτομέρειες. Κάποιοι μάλιστα έχουν προτείνει και ως νέο όνομα το «AΙΓΙΟ BC», αλλά πριν καταλήξουμε στο όνομα και τα χρώματα πρώτα θα πρέπει να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Παράλληλα, και αν φυσικά προχωρήσει η συμφωνία, θα συνεχιστεί ο σωστός προγραμματισμός που ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι και αφορά στη λειτουργία των ακαδημιών σε επαγγελματικά πλαίσια, ώστε να τοποθετηθούν γερά “θεμέλια” για την ανάπτυξη του αιγιώτικου μπάσκετ. Ήδη, τα πρώτα δείγματα γραφής φάνηκαν από την πρώτη χρονιά μετά τη συνεργασία Κεραυνού και Ήφαιστου/Αχιλλέα.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν…


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr