background img
banner
banner

Συνεχίζουν μέχρι να αδειάσουν οι δρόμοι από αδέσποτα…

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Την Κυριακή 19 Μαΐου ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια» βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, στην Αθήνα, στο πλαίσιο του 8ου No Finish Line Athens που ήταν αφιερωμένο στο Μαζί για το Παιδί. Παρά τη ζέστη, οι συμμετέχοντες στον αγώνα ήταν πολλοί και χαμογελαστοί και πολλοί από αυτούς επισκέφτηκαν τα «Φιλαράκια» για να ενημερωθούν για τη δράση τους, να γνωρίσουν τα σκυλάκια του και να ενισχύσουν το έργο του.

Μάλιστα, κάποια από τα σκυλάκια βρήκαν το παντοτινό σπίτι τους, κάποια εξασφάλισαν προσωρινή φιλοξενία στην Αθήνα και όλα χάρηκαν βόλτες και χάδια. ΄΄Οι δράσεις μας είναι πάντα αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας και υποστήριξης από διαφορετικούς φορείς και ιδιώτες. Και αυτή η γιορτή πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου – ΠΣΑΤ και με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας – Τμήμα Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αιγιάλειας΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας.

Ποιοι στήριξαν την παρουσία του Φιλοζωικού

Επίσης, ο Σύλλογος εκφράζει ευχαριστίες ως εξής: ΄΄Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον διευθύνοντα σύμβουλο και γενικό γραμματέα του No Finish Line International Γιάννη Νικολάου και την πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του NFL Athens Σοφία Κέδε για τη φιλοξενία και τη συνεργασία τους.

Με την παρουσία και την υποστήριξή της μάς τίμησε για ακόμα μια φορά η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη.

Με χαρά δεχτήκαμε την επίσκεψη του διοικητή του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και κορυφαίου μαραθωνοδρόμου Σπύρου Ανδριόπουλου, ο οποίος ενημερώθηκε με ενδιαφέρον για τη δράση του συλλόγου. Στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο No Finish Line, δεν παρέλειψαν να βρεθούν κοντά στα σκυλάκια μας και ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μπέσσυ Αργυράκη, η Σοφία Αρβανίτη, αναδεικνύοντας ότι το ζήτημα των αδέσποτων ζώων μάς αφορά όλους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μαζί μας βρέθηκαν και εθελόντριες της Dogs’ Voice που συνόδευσαν στη γιορτή δύο σκυλάκια από τον Βόλο, υπενθυμίζοντας ότι η φιλοζωία δεν επιδέχεται γεωγραφικούς περιορισμούς΄΄.

Καταλήγοντας, ο Φιλοζωικός Σύλλογος αναφέρει: ΄΄Είμαστε για ακόμη μια φορά ευγνώμονες για τους εθελοντές που είναι η ψυχή των δράσεών μας και βρίσκονται πάντα στο πόστο τους με κέφι και χαμόγελο, αψηφώντας το κρύο ή τον καύσωνα και χαρίζοντας τον πολύτιμο χρόνο τους στα αδέσποτα ζωάκια μας.

Ευχαριστούμε και όλους όσοι μας επισκέφτηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για να ενημερωθούν και να στηρίξουν το έργο μας. Συνεχίζουμε δυναμικά και σας περιμένουμε στις επόμενες δράσεις μας, μέχρι να αδειάσουν οι δρόμοι και τα κλουβιά!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr