background img
banner
banner

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Έκθεση ζωγραφικής «Νature» της Βέρας Νοβοτσίδου στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΪΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Nature», της Βέρας Νοβοτσίδου, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Μαΐου στις 7μ.μ. στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου στο Αίγιο. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 5 Ιουνίου.

Η Βέρα Νοβοτσίδου είναι μια πολύτεκνη μαμά, ζωγράφος και γραφίστρια με πολυετή εμπειρία και έχει συμμετοχές σε διαγωνισμούς και αρκετά δημιουργικά επιτεύγματα. Μεταξύ άλλων: – Ομαδική έκθεση στον πολυχώρο «Kube» της Αθήνας το 2015, – Ομαδική έκθεση στην «Γκαλερί εν Δράση», υπό την αιγίδα της UNESCO, στην Αθήνα, με θέμα «Η Σμύρνη αλλιώς» το 2022, – Ομαδική έκθεση στην «Γκαλερί εν Δράση» με την σειρά πινάκων «Διακοπτό» το 2023, -Ατομική έκθεση ζωγραφικής στο Αίγιο με θέμα «Ονείρου τόπος Αιγιάλεια» το 2023, -Ατομική έκθεση ζωγραφικής στο Διακοπτό με θέμα «Αγαπώ το Διακοπτό» το 2023, -Δύο δεύτερες θέσεις και τρίτη θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό εικαστικών τεχνών «Golden time talent», σεζόν 49, το 2023 -Πρώτη θέση και δύο δεύτερες θέσεις στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό εικαστικών τεχνών «Golden time talent», σεζόν 51, το 2023. -Δωρεές σε συλλόγους και ιδιωτικές συλλογές καθώς και εθελοντική προσφορά σε συλλόγους κοινωνικού χαρακτήρα.

Η έκθεση «Nature» περιλαμβάνει τους πίνακες που κατέλαβαν τις νίκες στους Παγκόσμιους Διαγωνισμούς, καθώς και νέα σειρά με πρωτότυπα έργα ζωγραφικής που συνδυάζει την τρυφερότητα και την δύναμη της φύσης σε θεματικά πορτρέτα. Μια έκθεση – ταξίδι στο συναίσθημα.

΄΄Με την επίσκεψη σας στην έκθεση θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στη κλήρωση για την δημιουργία του δικού σας μοναδικού πορτρέτου,η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη βραδιά των εγκαινίων. Είσοδος ελεύθερη. Θα σας περιμένουμε όλους!!!΄΄, αναφέρεται εκ μέρους της αντιδημαρχίας Πολιτισμού.
Ώρες επίσκεψης της Έκθεσης: Δευτέρα έως Σάββατο 10.00 -13.00 και 18:00 – 20:00. Κυριακές κλειστά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr