background img
banner
banner

Χωρίς εκπλήξεις η νέα Γ΄ Εθνική

ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η πρόσφατη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ δεν φάνηκε διατεθειμένη να τροποποιήσει την προκήρυξη του πρωταθλήματος στην Γ΄ Εθνική.
Οπότε εκτός απρόοπτου περιμένουμε μια από τα ίδια και για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν με το πρωτάθλημα να διεξάγεται σε τέσσερις ομίλους των 18 ομάδων και τον πρωταθλητή να κερδίζει την άνοδο στην Super League 2.

Με δυο ποδοσφαιριστές κάτω των 21

Εκείνο που θα πρέπει να προσεχθεί είναι ότι κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει στην 11άδα της δυο παίκτες κάτω των 21 ετών. Οι εκλογές θα αναδείξουν νέα διοίκηση που ίσως κινηθεί να αλλάξει κάποια πράγματα στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος στην Γ΄ Εθνική, ότι νέο όμως προκύψει θα ισχύσει για την μεθεπόμενη περίοδο 2025-26.

Σε εκκρεμότητα παραμένει η επικύρωση της βαθμολογίας

Εκείνο που έχει χαρακτηριστικά καθυστερήσει στην Γ΄ Εθνική, είναι η επικύρωση της βαθμολογίας. Αυτό έχει ως επακόλουθο την αναμονή των τεσσάρων σωματείων που ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα στην 11η θέση και καλούνται τώρα να δώσουν τους αγώνες μπαράζ.

Από την ΕΠΟ διαρρέει ότι η επικύρωση της βαθμολογίας θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα. Από την πλευρά τους οι ομάδες των μπαράζ θα καταθέσουν προσφυγή για να αποφύγουν αυτή την διαδικασία που μπορεί να στοιχίσει τον υποβιβασμό τους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr