background img
banner
banner

A.O. ΓΑΛΗΝΗ ΠΑΤΡΩΝ: Μίνι αφιέρωμα στην αντίπαλο του Κεραυνού Αιγίου

Ξεκινάει την Τετάρτη 22 Μαΐου (20.30) από το κλειστό του Αιγίου η σειρά των τελικών της Α1 ΕΣΚΑ-Η ανάμεσα στον Κεραυνό και τη Γαλήνη με τις δύο ομάδες ναι είναι στο 1-1.

Ο Αθλητικός Όμιλος Γαλήνη εκτός από το μπάσκετ δραστηριοποιείται σε αρκετά ακόμη αθλήματα. Εμπνευστής της δημιουργίας της ομάδας ήταν ο π. Αντώνιος Ρουμελιώτης ο οποίος είναι και Επίτιμος Πρόεδρος.

Έχει τμήματα Ποδοσφαίρου (αντρών, γυναικών), μπάσκετ, βόλεϊ, τοξοβολίας, στίβου και πινγκ πονγκ και διαθέτει ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις στα Δεμένικα Πατρών.

Το τμήμα του μπάσκετ την περίοδο 2022-23 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική αλλά υποβιβάστηκε στο τέλος της χρονιάς (λόγω της αναδιάρθρωσης έπεσαν οι 6 από τις 12 ομάδες του ομίλου).

Προπονητής της Γαλήνης είναι ο έμπειρος Κώστας Γιαννόπουλος, παλαιός σέντερ (και) του Ολυμπιακού. Αγωνίστηκε στην ομάδα του Πειραιά για δύο σεζόν από το 1985 έως το 1987, με συμπαίκτες τους Καμπούρη, Κουκή, Παραγυιό, Ντακουλα, Σαμπάνη, Μανιάτη, Κοζάκη, Παναγιωτόπουλο, Χριστοδούλου κλπ.

Η φετινή Γαλήνη έχει παίκτες με εμπειρία στο ρόστερ της. Ξεχωρίζουν οι Κάλλης, Παπαβασιλόπουλος, Καραγιάννης, Πίκιος, Κτωρίδης και Τριανταφύλλου. Χρησιμοποιεί ως έδρα το κλειστό της Αλεξιώτισσας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr