background img
banner
banner

B’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παίζουν την παραμονή τους την Κυριακή στην Τέμενη

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΒΥΘΟΣ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΩΝ PLAY OUT

Μετά την άνετη επικράτηση στην Ροδιά σε βάρος του Απόλλωνα, ο Αστέρας που είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα από την ΑΕ Αρόης, επέστρεψε δυναμικά στο παιχνίδι της παραμονής στην Β΄ κατηγορία. Καθοριστικό ρόλο φυσικά έπαιξε η εκτός έδρας νίκη στην Ροδιά, αφού έχοντας στο ξεκίνημα των αγώνων βαθμολογικό μειονέκτημα, είχε δικαίωμα για μόνο ένα παιχνίδι στην Τέμενη από τα συνολικά τρία των play out.

Παίζει την Κυριακή κόντρα στην Αβυθο με πλεονέκτημα έδρας, σε ένα καθοριστικό παιχνίδι από το οποίο θα κριθεί η παραμονή του στην κατηγορία.

Βολεύεται και με ισοπαλία ο Αστέρας

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τώρα η κατάσταση στην ειδική βαθμολογία των μπαράζ παραμονής, ο Αστέρας αρκείται εκτός από τη νίκη και με την ισοπαλία. Δεν υπάρχει κάποια απουσία στο ρόστερ της Τέμενης, είναι όλοι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Αποκλειστικά για τη νίκη πάει η Αβυθος στην Τέμενη

Μετά την ήττα στην Ροδιά από τον Απόλλωνα, η Αβυθος επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας 2-1της ΑΕ Αρόης. Αποτέλεσμα που της έδωσε ελπίδες για την παραμονή, η οποία θα επιτευχθεί μόνο με νίκη στην Τέμενη σε βάρος του Αστέρα.
Από την Αβυθο θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Χρ. Χριστόπουλος και ο Ρίκα. Στον αντίποδα επιστρέφουν Παπαδιονυσίου, Φιλιππάτος και Καρβελάς.

Προπονητής των μπαράζ ο Αντώνης Μπάλας

Τον …κυνηγούν τα μπαράζ τον προπονητή του Αστέρα Τέμενης Αντώνη Μπάλα. Ένα γεγονός που τοποθετείται στα σπάνια στατιστικά και μας το επιβεβαιώνει ο ίδιος λέγοντας:
«Συμμετέχω στο 13ο μπαράζ στην καριέρα μου και το μόνο θετικό σε αυτό είναι ότι έχω αντοχές και γερή …καρδιά για να ξεπεράσω αναίμακτα τέτοιες συνθήκες και καταστάσεις.»

Για το παιχνίδι της Κυριακής ο προπονητής της Τέμενης είπε:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα.
Σημαντικό ρόλο θα παίξει η μέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα, χωρίς να απορρίπτουμε την τύχη που και αυτή θα έχει το δικό της ποσοστό στην έκβαση του χωρίς προγνωστικά αγώνα.
Η Αβυθος είναι μια καλή ομάδα γυμνασμένη και συγκροτημένη με έναν ικανό προπονητή που έχει δουλέψει στο να αποδίδει η Αβυθος ατομικά και συνολικά.
Νομίζω ότι σε τέτοια παιχνίδια δεν μετρά ιδιαίτερα η έδρα, περισσότερο η ψυχολογία που θα έχουν οι αντίπαλοι στο ξεκίνημα, αλλά και με ότι προκύψει στην πορεία του αγώνα.
Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.»

Αλέξης Σπυρόπουλος: «Ένα παιχνίδι όλη η χρονιά»

Από την πλευρά του ο προπονητής της Αβύθου Αλέξης Σπυρόπουλος θεωρώντας το παιχνίδι της Τέμενης τους κόπους μιας χρονιάς δήλωσε στο Protionline.gr.
«Πιστεύω ότι το παιχνίδι με τις υπάρχοντες συνθήκες θα πάει περισσότερο σε δύναμη παρά σε ποιότητα. Θα μετρήσουν οι προσωπικές μονομαχίες, η αποτελεσματικότητα και η τύχη. Ζυγίζοντας τις ομάδες θα τις χαρακτηρίσω ισοδύναμες. Κάπου υπερτερεί η μια, κάπου αλλού η άλλη. Ο Αντώνης Μπάλας έχει δημιουργήσει μια καλή ομάδα που θα χρειαστεί να τα δώσουμε όλα.
Εμείς πάμε για ένα αποτέλεσμα. Αυτό έχουμε στο μυαλό και αυτό θα διεκδικήσουμε σε έναν αγωνιστικό χώρο διαφορετικό από αυτόν της Αβύθου, με πολλές όμως παγίδες”.

Δύσκολη αποστολή στα Προσφυγικά με την ΑΕ Αρόης ο Απόλλων

Η εντός έδρας ήττα του Απόλλωνα Αιγίου από τον Αστέρα Τέμενης, τον έχει φέρει τώρα σε δυσμενή θέση. Τον υποχρεώνει να αναζητήσει τη νίκη στα Προσφυγικά από την ΑΕ Αρόης, στην οποία έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή Γιάννη Γαρταγάνη όλο το διαθέσιμο ρόστερ, στον στόχο της παραμονής.
Αν ο Απόλλων δεν τα καταφέρει, τότε θα μετράμε δυο ομάδες από την Αιγιάλεια στον υποβιβασμό για την Γ΄ κατηγορία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr