background img
banner
banner

Ο Γιάννης Γεωργιάδης «απολογείται»…

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ «ΚΑΙΝΕ» ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Τα εύσημα της διοίκησης του Παναιγιάλειου πήρε από τον Θάνο Ανδρικόπουλο στην Γενική Συνέλευση ο γενικός αρχηγός Γιάννης Γεωργιάδης. Περισσότερο από 40 χρόνια στην πόλη μας από την εποχή που ξεκίνησε σαν ποδοσφαιριστής στον Παναιγιάλειο από το 1982 -1989, ο Γεωργιάδης έχει «βαφτεί» μελανόλευκος, υπερασπίζεται και πασχίζει για τα συμφέροντα και την προκοπή της ομάδας. Σε καίριες ερωτήσεις του Protionline.gr ήταν απόλυτος και ειλικρινής χωρίς να κρύβει τίποτα στην εκτενή αναφορά του για την περασμένη σεζόν και για το πώς θα ήθελε να δει την επόμενη μέρα στην ιστορική ομάδα της πόλης μας:

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα με την παραμονή. Τι καλύτερο θα μπορούσε να διεκδικήσει ο Παναιγιάλειος με τα όσα διέθετε;
Πιστεύω ότι θα μπορούσε η ομάδα μας να τα πάει καλύτερα, όχι όμως για πρωτάθλημα, αλλά να είμαστε άνετοι και χωρίς άγχος πολύ νωρίτερα και όχι να προσπαθούμε για την παραμονή μας την τελευταία στιγμή.
Είχαμε καλές μονάδες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν περισσότερο, όμως πιστεύω ότι ο προπονητής δεν έδεσε στη «χημεία» της ομάδας. Από εκεί ξεκίνησαν πολλά κακά και απόδειξη ότι οι ποδοσφαιριστές μετά τον Δεκέμβριο δεν τον ήθελαν και μου το έλεγαν οι αρχηγοί στα συμβούλια.

Ποια εμπόδια θεωρείς ότι παρουσιάστηκαν στην διαδρομή της ομάδας, ποια θα μπορούσε να αποφύγει;
Σίγουρα η διοίκηση έδειξε ανοργάνωτη γι’ αυτό το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, εννοώντας εδώ και τους επικεφαλείς, που έδιναν λεφτά με το παραπάνω, τα έδιναν λάθος και πολλές φορές δεν ξέραμε γιατί τα δίνουν κιόλας.
Δημιουργήθηκε μια τριβή στην ομάδα, εγώ σαν γενικός αρχηγός δεν έπαιρνα τα διοικητικά μηνύματα, τα οποία προτιμούσαν να αναλύουν απ’ ευθείας με τον Θάνο Ανδρικόπουλο. Ο Θάνος δεν έκανε άλλη δουλειά από το να πληρώνει και να πληρώνει, αποδίδοντας πλήρη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του.
Και ενώ οικονομικά είμαστε πολύ καλά, εν τούτοις παραμέναμε ανοργάνωτοι. Κάποια στιγμή θέλω να ευχαριστήσω τους αρχηγούς της διοίκησης Δημήτρη Ανδριόπουλο και την οικογένεια του Θάνου Ανδρικόπουλου. Είμαι σίγουρος ότι αν δεν υπήρχαν αυτοί από τον Οκτώβριο και ύστερα που είχε «στερέψει» το ταμείο και δεν υπήρχε φράγκο, ο Παναιγιάλειος δεν θα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και φυσικά δεν θα ακολουθούσε η άνοδος στην Γ΄ Εθνική. Συνέβαλλαν τα μέγιστα στην πορεία και την παραμονή στην Εθνική κατηγορία.
Άσχετα με τα προπονητικά και διοικητικά λάθη, που μας οδήγησαν στο άγχος της παραμονής.

Πως θα βαθμολογούσες τη διοίκηση με τα υπέρ και τα κατά της;
Η βαθμολογία μου στη διοίκηση είναι υψηλή από το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης, αλλά τα λάθη απειρίας από όλους μας στοίχισαν στην ομάδα. Χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου άσχετα από τους επαίνους που πήρα από τον Θάνο στην Γενική Συνέλευση.
Ο Θάνος έχανε η ομάδα και έκλαιγε. Ήταν περισσότερο Παναιγιάλειος από πολλούς από εμάς. Στα Μέγαρα αψήφησε την τιμωρία της ομάδας, θέλοντας να αφήσει ελεύθερους τους φιλάθλους να πανηγυρίσουν και πολλά άλλα παραδείγματα που ίσως φανούν απίστευτα.

Οι παίκτες της περιοχής μας που έφυγαν;
Πιστεύω ότι ήταν λάθος. Αν θες την γνώμη μου ανάμεσα σε Βασίλτση για παράδειγμα και Αρβανίτη που ήθελε να παίζει δεν υπήρχε καμιά διαφορά. Μάλιστα ο Αρβανίτης τόνισε ότι ο προπονητής δεν ξέρει ούτε το όνομά του. Όπως επίσης αν συγκρίνουμε Βίτο και Σκούτα ας πούμε, προτιμώ τον Σκούτα (που πήγε στο Ριόλο), ο οποίος με παρακάλεσε να φύγει να ευνοηθεί αγωνιστικά με περισσότερη συμμετοχή και οικονομικά.
Στα ραντεβού που κάναμε με Αρβανίτη και Θάνο Ανδρικόπουλο, ο αντιπρόεδρος αναθεώρησε όλα όσα άκουγε από τον Μανούρα. Ο Κώστας (Αρβανίτης) ήταν κύριος και είπε: «Δεν θέλω λεφτά όσο είμαι τραυματίας, αλλά θέλω να μείνω στην ομάδα να αποδείξω ποιος είμαι. Όταν αποθεραπεύτηκε δυσανασχέτησε από τη μη χρησιμοποίησή του και προτίμησε να φύγει για τον Ατρόμητο, που έπαιξε βασικός.
Έχουμε κι άλλα παράπονα που σχετίζονται με τους δικούς μας παίκτες, όπως η παραγκώνιση του Βασίλη Θεοφανόπουλου κι άλλους που έφυγαν.

Ποια είναι τα συμπεράσματά σου από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση;
Την χαρακτηρίζω παρωδία. Έλειπαν άτομα που θα έπρεπε να είναι εκεί να συζητήσουν για πράγματα που αφορούν την ομάδα και εν τέλει δεν ειπώθηκε τίποτα ουσιαστικό. Δεν θέλω καν να αναφερθώ σε αυτή την υποτιθέμενη Γενική Συνέλευση.

Πως κυκλοφόρησε έντονα και γράφτηκε μάλιστα η φήμη για ΙΜΕΧ και Κώστα Τσιγκρή για τη νέα διοίκηση;
Προσωπικά μου το είχε πει ο Γιώργος Μπάστας δυο – τρεις μέρες πριν την Συνέλευση. Δεν έγινε περαιτέρω λόγος για να μην εκτροχιαστεί η κατάσταση.
Όταν κάνουμε Γενική Συνέλευση λέμε τις αλήθειες, αυτό το νόημα έχει η Συνέλευση.
Ακούσαμε επίσης πράγματα που δεν ταίριαζαν στην φήμη και την ιστορία του Παναιγιάλειου, όπως η μεγάλη οικονομική απόκλιση στα εισιτήρια διαρκείας.

Τι θα έκανε κατά τη γνώμη σου επιτυχημένη τη νέα Γενική Συνέλευση;
Η επόμενη Γ.Σ. θα γνωρίσει επιτυχία, αν όλοι πάμε και πούμε την αλήθεια. Να είμαστε όλοι εκεί να απολογηθούμε σε όλα. Διαφορετικά πάλι δεν θα έχει κανένα νόημα.

Πως θα ήθελες να έβλεπες τον Παναιγιάλειο στη νέα αγωνιστική σεζόν;
Θα ήθελα να δω την ομάδα μου που την έχω υπηρετήσει σαν παίκτης και σαν διοικητικός, με μεγάλη προσοχή στην καλή και απόλυτα σωστή οργάνωση. Όσο κι αν φανεί παράξενο, μια ομάδα με καλό προγραμματισμό και πλάνο, είναι σαν να κάνει πέντε μεταγραφές.
Να πούμε το παράδειγμα του Εθνικού Κεραμιδίου. Ένα χωριό που με τον Βαγγέλη Μόρα στη σύνθεσή του κέρδισε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα 2.
Να τονίσω την ιδιαίτερη προσοχή στις μεταγραφές που θα γίνουν.
Με καλή οργάνωση και μόνο με το όνομα που τον ακολουθεί, ο Παναιγιάλειος θα κρατηθεί στην Γ΄ Εθνική.

Τελειώνοντας τι άλλο θα ήθελες να προσθέσεις;
Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση των Ανδριόπουλου – Ανδρικόπουλου, που ανέλαβαν την ομάδα …χάος και την κράτησαν όρθια. Δεν θα συζητούσαμε τώρα για Παναιγιάλειο και Γ΄ Εθνική αν δεν υπήρχαν αυτοί.
Είχαν απόλυτη συνέπεια για μια ακόμα χρονιά στις πληρωμές. Δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ στην ομάδα βοήθεια από χορηγούς.
Ελπίζω να έχουμε κάποια ευχάριστη έκπληξη για την παραμονή τους στην ομάδα.
Ακόμα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές με την καλή συνεργασία που είχα και τους εύχομαι ότι καλύτερο είτε μείνουν είτε δεν μείνουν.
Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Αγγελόπουλο (Ελβετό) και εκ μέρους της διοίκησης για την πολύχρονη μεγάλη οικονομική βοήθειά του στον Παναιγιάλειο και το ίδιο θα γίνει του χρόνου είτε είμαι είτε όχι στην ομάδα, να έχω δηλαδή την προσωπική συνεργασία με τον «Ελβετό», πάνω στην οικονομική βοήθεια της ομάδας μας.
Να ευχαριστήσω τον κόσμο του Αιγίου και ιδιαίτερα τους φίλους της ομάδας που ήσαν κοντά σε όλα μας τα παιχνίδια.
Καλό καλοκαίρι.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr