background img
banner
banner

Έξι οι ομάδες μας στην Β΄ κατηγορία εκτός απρόοπτου

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταθερό το νούμερο των ομάδων της περιοχής μας στον 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας, αφού παρέμειναν έξι όπως την προηγούμενη σεζόν. Με την διαφορά ότι άλλαξαν κατηγορίες δυο ομάδες αναπληρώνοντας η μια την άλλη. Συγκεκριμένα έφυγαν για την Γ΄ κατηγορία Απόλλων Αιγίου και Αβυθος, ενώ υποβιβάστηκαν από την Α΄ κατηγορία Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Καλαβρύτων.

Αυτό σημαίνει ότι αυτή τη φορά η «εξάδα» δεν θα αποτελείται αποκλειστικά από Αιγιαλείς, αφού μπήκε «σφήνα» η ομάδα των Καλαβρύτων, ανεβάζοντας έτσι τα χιλιόμετρα στις μετακινήσεις.
Σταθερά στις θέσεις του από την περυσινή σεζόν παρέμειναν τα σωματεία: Αχιλλέας Καμαρών, ΑΕ Αιγίου, Φοίνικας / Ζήρια και Αστέρας Τέμενης.

Περιμένει ο Αχιλλέας Καμαρών τις συμμετοχές στην Α΄ κατηγορία

Από τα σωματεία που έχουν τον πρώτο λόγο για άνοδο στην Α΄ κατηγορία αντικαθιστώντας τυχόν απουσία από τα σημερινά δεδομένα, είναι ο Αχιλλέας Καμαρών. Κι αυτό γιατί έπαιξε το τελευταίο μπαράζ με τον Άτλαντα στο οποίο ηττήθηκε, άρα για να πάρει θέση ανόδου ο Αχιλλέας, θα πρέπει να μην δηλώσουν συμμετοχή δυο ομάδες από την Α΄ κατηγορία, όσο βρίσκεται στην αναμονή ο Ατλας από τον άλλο όμιλο.

Έχουν γίνει συζητήσεις για ενδεχόμενη συγχώνευση, υπάρχει και οικονομική δυσπραγία σε κάποια σωματεία και σε αυτό στηρίζονται για να κερδίσουν μια θέση στην Α΄ κατηγορία ο Ατλας από τον 1ο όμιλο και ο Αχιλλέας Καμαρών από τον 2ο όμιλο.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr