background img
banner
banner

Αποφασίζουν για την τεχνική ηγεσία στην Αιγείρα / Ακράτα

Τα μέλη της νέας διοίκησης τρέχουν όλα τα σημαντικά θέματα στο σωματείο της Αιγείρας / Ακράτας και όπως ενημέρωσαν το Protionline.gr μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με τον προπονητή που θα αναλάβει για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και κάποιες αποφάσεις που θα ακολουθήσουν μετά τις πρώτες επαφές που ξεκινούν με τους ποδοσφαιριστές και την ανανέωση στο νέο ρόστερ.

Περισσότεροι παίκτες από την περιοχή

Εκεί που εστιάζουν να βελτιώσουν στην Αιγείρα / Ακράτα, είναι να υπάρχουν στο ρόστερ περισσότερα παιδιά από την περιοχή, αφού παράλληλα προωθηθούν νεαροί από τα τμήματα της Κ16.

Συνέχεια επαφών με προπονητές

Από την Αιγιάλεια δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί προπονητής στη φιλοσοφία της Αιγείρας / Ακράτας, οπότε οι κατευθύνσεις στράφηκαν προς την Πάτρα. Στο στόχαστρο ήσαν ο Δημήτρης Καράγιωργας που έφυγε από τον Πυρσό, αλλά και ο Νίκος Λουμπαρδέας που ήταν στο Πάτραι.

Φεύγουν για την στρατιωτική τους θητεία

Και περισσότερο τώρα που φεύγουν τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές για την στρατιωτική τους θητεία, το ρόστερ της Αιγείρας / Ακράτας θα χρειαστεί ενίσχυση από παντού.
Συγκεκριμένα τον Σεπτέμβρη αναχωρούν για τη θητεία τους οι: Γιώργος Ροδόπουλος, Νίκος Μαχαίρας και Γιάννης Κουτρόπουλος (φωτο).


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr