background img
banner
banner

“Από τη Γη έως τον Ουρανό, Μαθαίνω, Σκέφτομαι, Ζω”

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 2024 ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή παιδιών ξεκίνησε το πρώτο εργαστήριο της Kαλοκαιρινής Eκστρατείας 2024 της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αιγίου με θέμα “Από τη Γη έως τον Ουρανό, Μαθαίνω, Σκέφτομαι, Ζω”. Περισσότερα από 50 παιδιά, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Βάσως Κυριακοπούλου, έλαβαν μέρος σε μια μοναδική εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, τα παιδιά πραγματοποίησαν ένα φανταστικό ταξίδι από τη Γη έως τον Ουρανό. Με συμμάχους τα δέντρα, τα σύννεφα και τη Σελήνη, περιπλανήθηκαν στο σύμπαν και ξετύλιξαν το νήμα της ζωής του πλανήτη σε μια μοναδική αποστολή, τη διάσωση της γνώσης. Η δραστηριότητα αυτή ενθουσίασε τους μικρούς φίλους, προσφέροντάς τους πολύτιμες γνώσεις και ερεθίσματα για να σκέφτονται δημιουργικά και να αναπτύσσουν τη φαντασία τους.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου συνεχίζει τη δέσμευσή της να προσφέρει ποιοτικά προγράμματα που ενισχύουν τη μάθηση και την ανάπτυξη των παιδιών, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους ,να ανακαλύψουν νέους ορίζοντες και να τους καλλιεργήσει την φιλαναγνωσία.

΄΄Το πρώτο εργαστήριο ήταν μόνο η αρχή. Αναμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο εργαστήριο στις 21/06 με θέμα « Όσα φέρνει ο άνεμος » και όλα τα άλλα θεματικά εργαστήρια  της καλοκαιρινής εκστρατείας, που θα συνεχίσουν να εμπνέουν και να εκπαιδεύουν τα παιδιά μας΄΄, αναφέρεται εκ μέρους των υπευθύνων της Βιβλιοθήκης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επόμενες εκδηλώσεις και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνούν με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου. Τηλ: 2691023959, Email: [email protected]


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr