background img
banner
banner

Εκδίδοντας… βιβλία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2023

Την Τρίτη 22 Αυγούστου το απόγευμα τα παιδιά συναντήθηκαν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου για την πραγματοποίηση του εργαστηρίου «Αυτή είναι η δική μου ιστορία». Εμψυχώτρια ήταν η Μουσικολόγος – εκπαιδευτικός Άσπα Παπαδημητρίου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: ΄΄Αφού γνωριστήκαμε, μιλήσαμε για τα καλοκαιρινά μας όνειρα, τους αγαπημένους μας προορισμούς και τα αγαπημένα μας παιχνίδια και στη συνέχεια διαβάσαμε ένα απόσπασμα από τα «Στενά παπούτσια» της Ζωρζ Σαρή, όπου η συγγραφέας γράφει για τον εαυτό της και τα παιδικά της χρόνια. Έτσι καταλάβαμε πως οι αναμνήσεις μας μπορούν να γίνουν βιβλίο και σαν νέοι συγγραφείς αρχίσαμε να ακονίζουμε τα μολύβια μας, να φέρνουμε στο μυαλό μας τη δική μας ιστορία που θέλουμε να μοιραστούμε, να επιλέγουμε τον βασικό μας ήρωα, τον τόπο και τον χρόνο που συνέβησαν όλα αυτά και να σχεδιάζουμε το πρώτο μας βιβλίο.

Στο τέλος της βραδιάς τα χειροποίητα «βιβλία» μας εκδόθηκαν με επιτυχία και εντυπωσίασαν όχι μόνο με την ιστορία τους, αλλά και με τα όμορφα εξώφυλλα και τις εικονογραφήσεις τους.
Ευχαριστούμε πολύ την εμψυχώτρια Ασπα Παπαδημητρίου – Μουσικολόγο εκπαιδευτικό και τους μικρούς μας φίλους που και σε αυτό το εργαστήριο ήταν μαζί μας. Σας περιμένουμε στην γιορτή λήξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2023 στις 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr