background img
banner
banner

Αύγουστος Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας!

ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ»

Το πρόγραμμα Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023 για τον μήνα Αύγουστο, ανακοινώθηκε από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου «Γεώργιος Παναγόπουλος».
Αυτό έχει ως εξής: Τρίτη 8 Αυγούστου ώρα 18.30 – 20.00 Εργαστήριο: ‘’ Θέλεις να γίνουμε φίλοι; ‘’Έλα να σου μιλήσω για την Άλκη και τη Ζωρζ. Ένα εργαστήρι ανάγνωσης και θεατρικών δράσεων, από το μοναδικό κοινό βιβλίο των δυο συγγραφέων «Άλλοι καιροί, άλλα παιδιά» (Έκδοση ΕΨΥΠΕ).

Η φιλιά, το χιούμορ, ο αγώνας για μια καλύτερη κοινωνία αναδεικνύονται μέσα από τα κείμενα των δυο συγγραφέων και από τις αναμνήσεις από τη ζωή τους. Εθελοντής: Ηλιόπουλος Βαγγέλης – Συγγραφέας, Πέμπτη 10 Αυγούστου ώρα 18.30 – 20.00 Εργαστήριο: ‘’Έχω δικαίωμα!‘’. Ποιο δικαίωμά σου θα αγωνιζόσουν να υπερασπίσεις και μάλιστα δημόσια; Σ’ αυτό το εργαστήριο τα παιδιά εμπνέονται από τη ζωή και το έργο της Άλκης και της Ζωρζ , μαθαίνουν για την αξία της κοινωνικής δράσης. Εθελόντρια: Σκανδάμη Αθηνά – Νηπιαγωγός Προϊσταμένη 4ου Νηπιαγωγείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Αιγίου. Τρίτη 22 Αυγούστου ώρα 18.30 – 20.00 Εργαστήριο: ‘’ Αυτή είναι η δική μου ιστορία!’’. Στο εργαστήριο αυτό τα παιδιά γίνονται συγγραφείς και γράφουν τις δικές τους μοναδικές ιστορίες για τα καλοκαίρια τους, τα παιχνίδια τους, τα όνειρά τους, τον κόσμο τους! Εθελόντρια: Παπαδημητρίου Άσπα – Μουσικολόγος Εκπαιδευτικός στην Α/βαθμια και Β/βαθμια Εκπαίδευση.

Δηλώσεις συμμετοχής: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ. Τηλ. 26910-23959. Mail: [email protected]


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr