background img
banner
banner

«Αυτή είναι η δική μου ιστορία»

ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου συνεχίστηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη με μια ακόμη δράση με θέμα: «Αυτή είναι η δική μου ιστορία», η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2023. ΄΄Ξεκινήσαμε γνωρίζοντας την Άλκη Ζέη και την Ζωρζ Σαρή διαβάζοντας αποσπάσματα από το βιβλίο ‘Το καπλάνι της βιβτρίνας’. Στη συνέχεια γνωριστήκαμε με τους μικρούς μας φίλους και μιλήσαμε για τα σχέδιά μας και τα όνειρά μας. Με ένα πολύ ωραίο πλάνο ιστορίας και όσα είχαμε ακούσει για την Άλκη Ζέη φτιάξαμε και εμείς το δικό μας βιβλίο.

Οι ιστορίες μας με πρωταγωνιστές εμάς και φίλους αληθινούς ή φανταστικούς δημιούργησαν πολύ ωραία βιβλία που τα στολίσαμε με κολάζ, τα χρωματίσαμε με χρυσόσκονη και κοχύλια. Κλείσαμε εκφράζοντας τα συναισθήματά μας και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη δράση μας της βιβλιοθήκης μας΄΄, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Βιβλιοθήκης, το οποίο καταλήγει ως εξής:

΄΄Ευχαριστούμε τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτή την πολύ ωραία συνάντηση. Τη δράση συντόνισε η εμψυχώτρια θεατρολόγος Άννα Γουρζή με τη βοήθεια της Σοφίας Κολοκοτρώνη υπεύθυνης της Βιβλιοθήκης Αιγιαλείας΄΄.

Πρόγραμμα Αυγούστου

Τρίτη 1 Αυγούστου ώρα 18.30 – 20.00, Εργαστήριο: Αυτή είναι η δική μου ιστορία!, Εθελόντρια: Μπεντεβή Ευανθία – Φιλόλογος, ιστορικός. Πέμπτη 3 Αυγούστου ώρα 18.30 – 20.00, Εργαστήριο: Που πάνε οι γάτες το καλοκαίρι! Εθελόντρια: Γουρζή Αννα – θεατρολόγος. Τρίτη 8 Αυγούστου ώρα 18.30 – 20.00. Εργαστήριο: Έχω δικαίωμα! Εθελόντρια: Σκανδάμη Αθηνά – Νηπιαγωγός Προϊσταμένη 4ου Νηπιαγωγείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Αιγίου. Τρίτη 22 Αυγούστου ώρα 18.30 – 20.30. Εργαστήριο: Αυτή είναι η δική μου ιστορία! Εθελόντρια: Παπαδημητρίου Άσπα – Μουσικολόγος Εκπαιδευτικός στην Α/βαθμια και Β/βαθμια Εκπαίδευση.
Δηλώσεις συμμετοχής: Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου, Τηλ. 26910-23959. Mail: [email protected]


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr