background img
banner
banner

Βανδάλισαν παγκάκια στα Σελιανίτικα

ΕΣΒΗΣΑΝ ΑΤΣΑΛΑ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Φ.Ο.Σ. ΠΟΥ ΕΠΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Σε βανδαλισμούς των παγκακίων που καλλώπισε ο Φιλοπροδευτικός Σύλλογος Σελιανιτίκων προχώρησαν άγνωστοι, έχοντας ως μοναδική… μέριμνα να καλύψουν με χρώμα τα αναγραφόμενα αρχικά του συλλόγου. Βεβαίως οι άνθρωποι του Φ.Ο.Σ. σκοπεύουν να αντλήσουν υλικό από τις κάμερες του υπάρχουν, ούτως ώστε να εντοπίσουν τους δράστες.

«Πόσο λυπάμαι για την κακία μερικών ανθρώπων… δεν σεβάστηκαν ούτε τα έξοδα που είναι των μελών και κατοίκων του χωριού μας ούτε και τον κόπο των ανθρώπων του συλλόγου μας για να ομορφύνουμε το χωριό μας. Τα παγκάκια δεν είναι ούτε του συλλόγου ούτε της κοινότητας είναι της περιφέρειας… Τους πείραξε το χρώμα, τους πείραξε που γράψαμε Φ.Ο.Σ και δεν είχαν ούτε την αισθητική να βάλουν ίδιο χρώμα για να τα σβήσουν… Τα συμπεράσματα δικά σας… Υπάρχουν και κάμερες θα φανεί ποιος το έκανε… Τόση κακία πια… Είμαστε άξιοι της μοίρας μας με τέτοιους ανθρώπους…».

Το παραπάνω σχόλιο εκφράζει τη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Συλλόγου που είδαν όχι μόνο να μην αναγνωρίζεται ο κόπος και η προσφορά τους αλλά να υπάρχει η επιθυμία να αμαυρωθεί η όλη προσπάθεια.

Μάλιστα… απορούν πώς σε ένα παγκάκι δεν προχώρησαν σε αυτή την πράξη, λέγοντας πως… τους ξέφυγε.

Καταδίκασε την ενέργεια ο πρόεδρος

Σε επικοινωνία του Protionline.gr με τον πρόεδρο της κοινότητας Σελιανιτίκων Σπύρο Σταθακόπουλο τονίστηκε ότι τέτοιες ενέργειες μόνο καλό δεν κάνουν στο χωριό. ΄΄Οι άνθρωποι του Φ.Ο.Σ. μας ζήτησαν άδεια για κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις στα παγκάκια που βρίσκονται στην πλατεία του χωριού μας. Και βέβαια τους τη δώσαμε και προχώρησαν στον καλλωπισμό τους με όμορφα χρώματα και με δικά τους έξοδα. Όμως δεν πρόλαβε να… στεγνώσει το χρώμα και άγνωστοι ανεγκέφαλοι πήγαν και τα βανδάλισαν. Τέτοιες συμπεριφορές δεν προάγουν την κοινότητά μας όμως δυστυχώς υπάρχουν. Καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες διότι πρόκειται για ανθρώπους που δεν θέλουν το καλό του χωριού μας΄΄, ανέφερε ο κ. Σταθακόπουλος.

Τα παιδιά δίνουν το καλό παράδειγμα!

Πάντως στα Σελιανίτικα υπάρχουν και οι θετικές προσπάθειες όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος, ΄΄τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Σελιανιτίκων προχωρούν σε καθαρισμό των παραλιών Σελιανιτίκων και Λόγγου, δίνοντάς μας το καλό παράδειγμα!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr