background img
banner
banner

Δραστηριότητες και εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Το καλοκαίρι… μπαίνει για τα καλά και Σύλλογοι της περιοχής ετοιμάζουν εκδηλώσεις και δραστηριότητες προσφέροντας όμορφες δημιουργικές στιγμές σε ντόπιους και επισκέπτες. Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων ήδη έχει βγάλει πρόγραμμα δράσης για το «καλοκαίρι 2024», το οποίο περιλαμβάνει πλούσια δράση με χώρο δημιουργίας το νέο Δημοτικό Σχολείο στην είσοδο του χωριού.

Ειδικότερα ο Σύλλογος αναφέρει: ΄΄Ξεκινάμε με την διήμερη φιλοξενία με διανυκτέρευση του 1ου Ν.Π Αιγίου (1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αιγίου) το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου όπου και θα γίνει η τελετή λήξης τους για το έτος 2023-2024. Συνεχίζουμε με εκκλησιασμό και αρτοκλασία την Κυριακή 30 Ιουνίου Εορτή των Αγίων Πάντων , ημέρα που γιορτάζει ο σύλλογός μας. Συναπάντημα διοργάνωση γλεντιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου. Εκδήλωση με παράσταση Καραγκιόζη, την Κυριακή 18 Αυγούστου.
Και κλείνοντας για καλοκαίρι διοργάνωση εκδήλωσης κουδούνι πάρτι την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά που αρχίζουν την νέα σχολική χρονιά. Ε μέρους του Δ.Σ σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και θα χαρούμε πολύ να σας δούμε σε όλες τις εκδηλώσεις΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr