background img
banner
banner

Η θεατρική παράσταση «Γκόλφω» έρχεται… Αίγιο

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΞΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΑΣ

Κατάμεστη η αίθουσα του συλλόγου «Αναγέννησις» στην πρεμιέρα όσο και στις επόμενες τρεις παραστάσεις που έδωσε το θεατρικό τμήμα στην Ακράτα. Ο λυρικός, γεμάτος συναίσθημα,  λόγος του Σπυρίδωνα Περεσιάδη πλημύρισε την αίθουσα και τις καρδιές και πρόσφερε συγκίνηση με την ιστορία του Τάσου και της Γκόλφως. Ερωτικές συγκρούσεις και ηθικά διλήμματα αποδόθηκαν με καλλιτεχνική ευαισθησία από την θεατρική ομάδα της «Αναγέννησις» με την καθοδήγηση των Ελενα Καλαιτζή και Ίνγκριντ Κουτσουρέλη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Η πρωτότυπη και εξαιρετική μουσική του Μιχάλη Καλογεράκη έτυχε σπουδαίας ενορχήστρωσης από τους Δημήτρη Μίχαλο και Πρόδρομο Βουρλιώτη, διδάχθηκε από τον Χρήστο Ασημακόπουλο και αποδόθηκε τέλεια από τους επι σκηνής μουσικούς Μαρία Ασημακοπούλου, Χριστίνα Παπαγεωργοπούλου, Δημήτρη Μίχαλο, Χρήστο Ασημακόπουλο και Ανδρέα Προύτζο, υπεύθυνο για όλες τις εξαιρετικές μουσικές συνοδείες. Το επιβλητικό σκηνικό από τον Ανδρέα Σακελλαρίου και τον Σπήλιο Ζιδρόπουλο, οι εξαιρετικοί φωτισμοί του Μάριου Κουτσουρέλη και οι  πολύτιμες ρυθμίσεις στα φώτα από τον Γιάννη Τόλιο συμπλήρωσαν την άρτια παράσταση.»

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί που απόδωσαν τους ρόλους τους με επαγγελματική συνέπεια και προσήλωση και δίκαια κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα και τα κολακευτικά σχόλια του κοινού είναι οι:

Κατερίνα Σούλη / Γκόλφω, Σπήλιος Ζιδρόπουλος / Τάσος, Κώστας Παπαγεωργόπουλος / Αγωγιάτης – Γεωργούλας, NisreenFaour / Άγγλος λόρδος, Σπήλιος Γιοβάς / Κίτσος, Φάνης Πετρόπουλος / Γιάννος, Μάρη Παπαγεωργοπούλου / Αστέρω, Νίκος Νικολούλιας / Θανασούλας, Ανδρέας Σακελλαρίου / Δήμος, Κατερίνα Τσάκωνα / Σταυρούλα, Ανδρέας Διαμαντόπουλος / Ζήσης, Βάνια Ξιφαρά / Γκόλφω, Νικολία Σταυροπούλου / Γκόλφω, Αστέρω

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Αίγιο την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο πλαίσιο των Θεατρικών Συναντήσεων. Σειρά παραστάσεων θα δοθούν στον αύλειο χώρο του 2ου δημοτικού σχολείου Κραθίου στις 29 & 30 Ιουλίου και στις 7 & 8 Αυγούστου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr