background img
banner
banner

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος για έκτη συνεχή χρονιά στο “τιμόνι” του Α.Ο. Αιγιαλέων

ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Το φετινό πρωτάθλημα της pre league των Ανδρών θα έχει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και πιο ισοδύναμες ομάδες, όπως θεωρούν όσοι γνωρίζουν την κατηγορία, παρόλο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο με τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετάσχουν. O Α.Ο. Αιγιαλέων θα παρουσιαστεί σαφώς πιο δυνατός από πέρυσι και με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο να συνεχίζει στο “τιμόνι” για 6η συνεχή χρονιά.

Ο έμπειρος πατρινός τεχνικός που ήρθε το καλοκαίρι του 2019 αντικαθιστώντας τον Σταύρο Γεράνιο, είναι – πιθανότατα – ο μακροβιότερος προπονητής συλλόγου σε όλα τα ομαδικά αθλήματα στην Αιγιάλεια (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ). Μόνο ο Μάκης Λιάτος κάθισε επτά σεζόν στον πάγκο του Παναιγιαλείου, αλλά τις πέντε από αυτές ήταν πρώτος προπονητής. Την περίοδο 2002-03 ήταν βοηθός του Γιώργου Ιωακειμίδη και το 1999-00 βοηθός του Δημήτρη Θεοφάνη.

Επόμενη κίνηση θα είναι οι ανανεώσεις από το υπάρχον ρόστερ και στις συνέχεια οι προσθήκες που θα γίνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει προχωρημένες συζητήσεις με μεγάλο όνομα από ομάδα της Volley League ενώ τις θέσεις των ξένων θα καλύψουν, εκτός απροόπτου και πάλι Βραζιλιάνοι. Το ενδεχόμενο να παραμείνουν οι Σοάρες, Γκιμαράες παραμένει ανοιχτό, με τον πρώτο πάντως να έχει πολύ καλές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Ο ίδιος, έδωσε την υπόσχεση στον πρόεδρο Νίκο Ηλιόπουλο και τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, πως αν παραμείνει στην Ελλάδα θα είναι μόνο για τον Α.Ο. Αιγιαλέων. Σύμφωνα πάλι με πληροφορίες, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αυξηθεί στους τρεις ο αριθμός των ξένων στην κατηγορία και σε μία τέτοια περίπτωση δεν είναι καθόλου απίθανο η ομάδα του Αιγίου να προσθέσει έναν ακόμη ξένο στο ρόστερ της.

Εκκρεμεί ο αριθμός των ομάδων

Στα αγωνιστικά, η Αρμενική και η ΧΑΝΘ είναι οι δύο ομάδες που ανέβηκαν από την Α2 αλλά κανείς δεν γνωρίζει πόσες θα πάρουν μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα. Αυτό θα εξαρτηθεί από το αν θα δηλώσει συμμετοχή η ΑΕΚ αλλά και αν θα αυξηθεί κατά δύο ο αριθμός των ομάδων στη Volley League. Σε μία τέτοια περίπτωση θα παραμείνει στην Α1 η Καλαμάτα που υποβιβάστηκε και θα ανέβει και ο Πανιώνιος από την Pre League.

Με τα δεδομένα πάντως που ισχύουν αυτή τη χρονική στιγμή η Καλαμάτα ΄80 και οι δύο ομάδες που ανέβηκαν από την Α2 Εθνική (ΧΑΝΘ, Αρμενική) μαζί με τις ομάδες που παρέμειναν από την περυσινή χρονιά θα συγκροτήσουν την κατηγορία την επόμενη σεζόν που θα αποτελείται από: Καλαμάτα ΄80, Πανιώνιο, Άρη, Ηρακλή, ΑΟ Αιγιαλέων, Ήφαιστο Φλώρινας, Πανερυθραϊκό, ΧΑΝΘ, Αρμενική, αλλά και την ΑΕΚ, αν ο δικέφαλος δηλώσει συμμετοχή, που πάντως θεωρείται από πολύ δύσκολο έως απίθανο. Τέλος, τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟ Αιγιαλέων αναμένεται τα τεθούν στην κυκλοφορία αρχές Ιουλίου ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει τέλη Αυγούστου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr