background img
banner
banner

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στα “σαλόνια” της Pre League Volley Ανδρών | ΦΩΤΟ

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ 3-2 ΣΕΤ ΤΟΥ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

“Έσπασαν” καρδιές το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου στο τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Ο. Αιγιαλέων και τον Πανερυθραϊκό που θα έκρινε την οριστική παραμονή στην Pre League των Ανδρών. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τάι μπρέικ με τον κόσμο να έχει καθοριστική συμβολή στη μεγάλη νίκη της αιγιώτικης ομάδας με 3-2 σετ.

Με αυτό τον τρόπο ο Α.Ο. Αιγιαλέων με 2-1 νίκες επί της ομάδας από την Νέα Ερυθραία εξασφάλισε την παρουσία του στην Pre League ανδρών και τη νέα σεζόν, ενώ ο Πανερυθραϊκός έχει άλλη μία ευκαιρία. Θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και η ομάδα που θα πάρει δύο νίκες θα παραμείνει στην κατηγορία, ενώ ο ηττημένος θα υποβιβαστεί στην Α2 Εθνική.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη τους με 3-1 στον αγώνα της προηγούμενης Τετάρτης, αιφνιδιάζοντας τους παίκτες του Παναγιώτη Παπαδόπουλου και πήραν σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 21-25. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση στα δύο επόμενα σετ που εξελίχθηκαν σε “παράσταση για ένα ρόλο” (25-14 και 25-15 αντίστοιχα) αλλά η συνέχεια διέψευσε όσους πίστεψαν ότι το παιχνίδι τελείωσε. Οι γηπεδούχοι επαναπαύθηκαν και το τέταρτο σετ εξελίχθηκε σε μεγάλο ντέρμπι με τον Πανερυθραϊκό να επικρατεί τελικά 31-33 σε 42΄(!) και να οδηγεί το ματς στο τάι μπρέικ.

Τα πολλά διαιτητικά λάθη σε βάρος της αιγιώτικης ομάδας σε αυτό το σετ ξεσήκωσαν τον κόσμο και οδήγησαν στην αποβολή του Παναγιώτη Παπαδόπουλου αλλά, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, μάλλον έκαναν… καλό τόσο στους παίκτες όσο και στους 200 και πλέον φιλάθλους που δημιούργησαν εκπληκτική στο τάι μπρέικ και “έσπρωξαν” την αιγιώτικη ομάδα προς τη νίκη.

Το κλειστό γυμναστήριο “σείστηκε”, τα ντεσιμπέλ ανέβηκαν ακόμη περισσότερο και ο κόσμος δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι δικαιούται πολύ μεγάλο μερίδιο στην μετέπειτα εξέλιξη του αγώνα και τη μεγάλη νίκη – παραμονή(15-6 στο τάι μπρέικ).

Το “ευχαριστώ” προς το φίλαθλο κόσμο

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της ομάδας λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα:

” Αίσιο τέλος είχε για εμάς και το φετινό πρωτάθλημα της Pre league ανδρών, αφού τα “λιοντάρια” μας σε έναν επεισοδιακό αγώνα Play out στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου όπου φιλοξένησαν τον Πανερυθραϊκό, κατάφεραν να επικρατήσουν 3-2! Οι “Λέοντες” του Αιγίου, αιώνια ευγνώμονες για την αγάπη και τη στήριξη που μας δείξατε όλη τη χρονιά, ανανεώνουν το ραντεβού τους με το πιστό κοινό της ομάδας για το φθινόπωρο. Είμαστε γεμάτοι, από χαρά, από την αγάπη σας, από υπερηφάνεια και γλυκιά κούραση! Σας ευχαριστούμε που κλείνουμε άλλη μια αγωνιστική χρονιά γεμάτοι τόσα πολλά συναισθήματα”.

Τα σετ: 21-25, 25-14, 25-15, 31-33, 15-06

Διαιτητές: Βελώνης, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Πετούσης.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Πέτρος Παπαδόπουλος): Γεωργάτος, Σοάρες, Γκιμαράες, Μούρτζης, Λιβαθηνός, Βασιλάκος / Καραγεώργος (λ), Πατρινός, Χασάπης.

Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Λάιος): Παπαδόπουλος, Δημητούλης, Ρεστέμης, Τασάκος, Μάρκου, Δορδοκίδης / Αχιλλεόπουλος (λ), Δοροβάτας (λ), Ταραμίκγος, Καβαρινός, Καρύκας.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr