background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Το Σάββατο στις 8.30μ.μ. το καθοριστικό τρίτο παιχνίδι Α.Ο. Αιγιαλέων – Πανερυθραϊκός

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΗ Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 1-1

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων έχασε την ευκαιρία να “καθαρίσει” την παραμονή στην Pre League το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Ερυθραία γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τον Πανερυθραϊκό. Έτσι η σειρά οδηγήθηκε σε τρίτο ματς που θα γίνει στο Αίγιο το ερχόμενο Σάββατο (8.30μ.μ.) και θα κρίνει την παραμονή για μία από τις δύο ομάδες. Ο χαμένος θα έχει μία ακόμη ευκαιρία αντιμετωπίζοντας με πλεονέκτημα έδρας (πάλι στις δύο νίκες) τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που έχασε και στο δεύτερο παιχνίδι από τον Ήφαιστο. Η ομάδα της Φλώρινας επιβλήθηκε του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη με 3-0 σετ και με 2-0 νίκες στη μεταξύ τους σειρά στα πλέι άουτ εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Α.Ο. Αιγιαλέων στο ματς της Τετάρτης ήταν πολύ κακός στο πρώτο σετ και το έχασε εύκολα 25-13, αλλά η συνέχεια είχε δραματική εξέλιξη. Οι γηπεδούχοι πιο τυχεροί στο τέλος πήραν το δεύτερο με 27-25, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μειώνοντας σε 2-1 (20-25) και το καθοριστικό τρίτο σετ κρίθηκε πάλι στις λεπτομέρειες υπέρ της ομάδας της Νέας Ερυθραίας με 27-25.

Α.Σ. Πανερυθραϊκός – Α.Ο. Αιγιαλέων 3-1 (25-13, 27-25, 20-25, 27-25) Διαιτητές: Νικάκης, Γεωργιάδης Στ., Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Α.Σ. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Λάιος): Ταραμίγκος, Ρεστέμης, Μπάος, Παπαδόπουλος, Μάρκου, Δορδοκίδης / Δοροβάτας (λ), Καρύκας, Καβαρινός, Ρέππας.

Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Γεωργάτος, Λιβαθηνός, Μούρτζης, Βασιλάκος, Γκιμαράες, Σοάρες / Καραγεώργος (λ), Πομώνης, Δασκαλόπουλος, Πατρινός.

Μ.Γ.Σ. Εθνικός – Α.Π.Σ. Ήφαιστος Φλώρινας 0-3 (17-25, 22-25, 22-25) Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τονονίδης, Παρατηρητής: Δήμου.

Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ (Γιώργος Ανδραβίζος): Μπουφίδης, Παπάζογλου, Καβαρατζής, Κεσκίνης, Κυριακίδης, Δημητριάδης / Ποιμενίδης (λ), Γκοτσίδης (λ), Βαφειάδης, Στοϊλούδης.

Α.Π.Σ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (Σπύρος Γκολίτσης): Νακχάι, Ιλουόνι, Καλλέργης, Γκόρτσανιουκ, Χατζόπουλος, Γεωργιάδης / Αντωνιάδης (λ), Τσεμπέριδης (λ), Χρυσάφης, Σδραυκάκης.

ΟΦΗ και Πανιώνιος για την άνοδο

Στους τελικούς ανόδου προκρίθηκαν ο ΟΦΗ και το Πανιώνιος και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για το δεύτερο εισιτήριο της Pre League Ανδρών στην μεγάλη κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ. Οι Κρητικοί και η ομάδα της Νέας Σμύρνης με 2-0 νίκες επί του Άρη και του Ηρακλή προκρίθηκαν στην τελική φάση και θα παλέψουν για την άνοδο στη Volley League.

Ο ΟΦΗ μετά το 3-0 σετ στην Κρήτη επικράτησε στο τάι μπρέικ του Άρη στο κλειστό της Μίκρας, ενώ ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Ηρακλή στο Κατσάνειο. Ο ΟΦΗ που είχε κατακτήσει την 2η θέση στην κανονική περίοδο θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας και η άνοδος θα κριθεί στις δύο νίκες. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr