background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν οι “μάχες” Α.Ο. Αιγιαλέων – Πανερυθραϊκού

ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΙ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ ΣΤΗΝ PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ρεπό έχουν αυτό το Σάββατο οι ομάδες που θα ριχτούν στη “μάχη” των πλει οφ και πλει αουτ της pre league Aνδρών αφού η ομοσπονδία αποφάσισε να ξεκινήσει η διαδικασία ανόδου και παραμονής την επόμενη εβδομάδα (πιθανότατα το άλλο Σάββατο).

Ο Α.Ο. Αιγιαλων τερμάτισε στην 6η θέση της τελικής βαθμολογίας και όπως είναι γνωστό θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον ουραγό Πανερυθραϊκό (για δεύτερη συνεχή χρονιά) ενώ το άλλο ζευγάρι των πλέι άουτ θα είναι Ήφαιστος Φλώρινας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Η σειρά θα κριθεί στις δύο νίκες και οι νικήτριες ομάδες θα καταλάβουν τις θέσεις 6 και 7 στην τελική κατάταξη. Οι ηττημένοι θα παίξουν για τις θέσεις 8-9 στις δύο νίκες. Η ομάδα που θα καταλάβει την 9η θέση θα υποβιβαστεί στην Α2 Ανδρών.

Να σημειωθεί ότι φέτος ο Α.Ο. Αιγιαλέων νίκησε δύο φορές την ομάδα της Νέας Ερυθραίας. Με 3-1 σετ εκτός έδρας στον πρώτο γύρο και πιο δύσκολα, με 3-2 στο ται μπρεικ στο ματς του δευτέρου γύρου στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου. Πέρυσι στα πλει αουτ η ομάδα της Αιγιάλειας έκανε με σχετική άνεση το 2-0 και είναι το λογικό φαβορί και στις φετινές αναμετρήσεις. Το πρώτο ματς θα γίνει στο κλειστό του Αιγίου, θα ακολουθήσει η ρεβάνς στη Νέα Ερυθραία και αν χρειαστεί και τρίτο θα γίνει και πάλι στο Αίγιο.

Ο Φλοίσβος κατέκτησε την 1η θέση και τον τίτλο μαζί με την άνοδο στην Volley League και στα πλέι οφ θα αγωνιστούν ο ΟΦΗ με τον Άρη και ο Πανιώνιος με τον Ηρακλή. ΟΦΗ και Πανιώνιος θα έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και η πρόκριση στους τελικούς ανόδου θα κριθεί στις δύο νίκες. Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αγωνιστούν μεταξύ τους για την 2η θέση που οδηγεί στη μεγάλη κατηγορία του ανδρικού βόλεϊ, ενώ οι ηττημένοι θα πάρουν τις θέσεις 4-5 στην τελική κατάταξη.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr