background img
banner
banner

Εκτός λειτουργίας το περιπολικό σκάφος του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Αιγίου

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ

«Παροπλισμένο» παραμένει τις τελευταίες ημέρες το περιπολικό φουσκωτό σκάφος του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Αιγίου, εξαιτίας βλάβης. Πρόκειται για το μόνο σκάφος που εξυπηρετούσε τις ανάγκες του τοπικού Λιμενικού Τμήματος, το κόστος της αποκατάστασης του οποίου κρίνεται αρκετά υψηλό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η αναζήτηση πόρων (απαιτούνται περί τις 12.000-13.000 ευρώ για να φτιαχτεί) θα… τρενάρει κι άλλο τη διαδικασία αποκατάστασής του ούτως ώστε να ξαναβγεί στη θάλασσας. Πάντως, η μη χρήση του προσωρινά δεν θεωρείται ότι δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στη λειτουργία της υπηρεσίας, αφού εφόσον υπάρξει κάποιο έκτακτο θέμα θα φτάσει πολύ γρήγορα το σκάφος 606 από το Λιμεναρχείο Πάτρας και επομένως δεν τίθεται θέμα κάλυψης των διοικητικών ορίων του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Αιγίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το εν λόγω φουσκωτό σκάφος ήρθε στο Αίγιο για να καλύψει τις ανάγκες της υπηρεσίας, το περασμένο καλοκαίρι, αφού το ως τότε σκάφος παροπλίστηκε. Η βλάβη ωστόσο που προέκυψε είναι μεν σοβαρή αλλά θεωρείται σύνηθες φαινόμενο σε τέτοιου είδους σκάφη.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr