background img
banner
banner

Πέρασε στον τελικό Κ16 του ομίλου Αιγίου η Θύελλα

ΝΙΚΗΣΕ 4-1 ΤΟΝ ΑΟ ΑΙΓΙΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ

Οι μαθητικές υποχρεώσεις φέρνουν πίσω τα πρωταθλήματα στα παιδικά τμήματα των σωματείων. Στον καυτό καιρό της Τετάρτης έπαιξαν στην κοινή έδρα του γηπέδου Πλαστήρα τον ημιτελικό αγώνα του πρωταθλήματος Κ16 στον όμιλο Αιγίου, η Θύελλα με τον ΑΟ Αιγίου.

Η Θύελλα βρέθηκε πίσω στο σκορ και το ανέτρεψε για το τελικό 4-1 ύστερα από το χατ τρικ του Παναγιώτη Ζουμή και το γκολ του Στέφανου Αγγελόπουλου.

Στον τελικό που αναμένεται να οριστεί για το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου, η Θύελλα θα αναμετρηθεί με την ΑΕ Αιγίου, που είχε προκριθεί σε βάρος του Αστέρα Τέμενης. Η ώρα έναρξης 19:30 είναι από τώρα γνωστή.

Θύελλα Αιγίου Κ16: Μεντζελόπουλος, Γιαννούλης, Ριτσινιάς, Φλώρος, Κουνάβης, Κουρτάκης, Αγγελόπουλος, Γ. Καλδίρης, Πιτούλης, Ζουμής, Φερτάκης.
Ακόμα έπαιξαν: Μπέης, Ροζής.

Ο Κουρτάκης MVP στο παιχνίδι με τον ΑΟ Αιγίου

Ο Δημήτρης Κουρτάκης ψηφίστηκε MVP στο φινάλε του ημιτελικού αγώνα με τον ΑΟ Αιγίου, παίρνοντας έξι ψήφους, έναντι πέντε του Θανάση Φλώρου, ο οποίος τον βραβεύει (φωτο).

Για 4η συνεχόμενη φορά πάει τελικό η Θύελλα Αιγίου

Διακρίνεται για μια ακόμα χρονιά στα παιδικά της τμήματα η Θύελλα Αιγίου. Χαρακτηριστικό ότι φτάνει στον τελικό Κ16 για 4η συνεχόμενη σεζόν. Είχε κερδίσει τον τίτλο δυο φορές επικρατώντας επί του Πανιώνιου Αχιλλέα και του Απόλλωνα Αιγίου. Ενώ έχει ηττηθεί μια φορά από την Αιγείρα / Ακράτα. Ημιτελικό Κ14 με την ΑΕ Αρόης παίζει την Τρίτη η Θύελλα Αιγίου. Και στην Κ14 η Θύελλα Αιγίου έχει μέχρι τώρα διακριθεί. Παίζει ημιτελικό αγώνα στο γήπεδο Πλαστήρα την ερχόμενη Τρίτη με την ΑΕ Αρόης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr