background img
banner
banner

Πρώτη δύναμη η Ανεξάρτητη Κίνηση, ενισχυμένη η Αντίσταση

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αιγιαλείας αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις  εκλογές της Τρίτης 4 Ιουνίου, στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας εκλέγοντας πέντε μέλη στη διοίκηση. Ωστόσο η δεύτερη Αντίσταση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αιγιαλείας ενίσχυσε τη δυναμική της εκλέγοντας ένα ακόμη μέλος στο Δ.Σ., δηλαδή συνολικά δύο. Σε ό,τι αφορά τους αντιπροσώπους για τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος, η πρώτη παράταξη εκλέγει δύο και η δεύτερη έναν.

Στην κάλπη προσήλθαν 264 μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας, ενώ μετρήθηκαν και 3 άκυρα ψηφοδέλτια, καθώς και 1 λευκό. Η Ανεξάρτητη Κίνηση έλαβε 170 και η Αντίσταση 90 ψήφους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται: Από την Ανεξάρτητη Κίνηση η απερχόμενη πρόεδρος Αθηνά Σκανδάμη που ήρθε πρώτη σε σταυρούς, συγκεντρώνοντας 138. Ο απερχόμενος αντιπρόεδρος Κώστας Μεσάζος που έλαβε 95 σταυρούς, ο μέχρι σήμερα ταμίας Κώστας Κουτσαντώνης με 73, η Αγγελική Βανδώρου με 71 και το απερχόμενο μέλος Χαρά Μαμωνά με 51 σταυρούς. Από την Αντίσταση Εκπαιδευτικών εκλέγονται το απερχόμενο μέλος του Δ.Σ. Αθηνά Σακελλαροπούλου και Ευανθία Παναγοπούλου.

Τα νέα πρόσωπα στη διοίκηση είναι δύο. Η Αγγελική Βανδώρου και η Ευανθία Παναγοπούλου.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι Μάριος –Σάββας Παπασημακόπουλος, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Διαμάντη Χριστοπούλου, από την Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών.

Τέλος, ως αντιπρόσωποι στη Δ.Ο.Ε. εκλέγονται οι Αθηνά Σκανδάμη με 111 σταυρούς και ο Κώστας Μεσάζος με 87 από την Ανεξάρτητη Κίνηση και η Αθηνά Σακελλαροπούλου με 70 από την Αντίσταση.

Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr