background img
banner
banner

Σημαντικές επαφές Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2024»

Την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας με τίτλο: “Λιμάνια: Ασφάλεια, Τεχνολογία και Περιβάλλον” που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κορυφαίας ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2024», παρακολούθησε την περασμένη Τρίτη αντιπροσωπεία του Δήμου Αιγιαλείας, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας Ανδρέα Οικονόμου και με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου του Δ.Σ. Λάμπη Παναγιωτακόπουλου και του Πέτρου Διαδιώτη, συμβούλου του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης, ο υφυπουργός ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης, ο ΓΓ Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας Αθανάσιος Λιάγκος, που ανέλυσαν διάφορες πτυχές του κεντρικού θέματος που αφορά στη σύγχρονη λειτουργία των λιμένων της χώρας. Ακολούθως, ο κ. Οικονόμου με τους συνεργάτες του επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΕΛΙΜΕ έχοντας σημαντικές επαφές και ανταλλαγή απόψεων, ενώ περιηγήθηκαν στους χώρους της έκθεσης «Ποσειδώνια», που και φέτος φιλοξενήθηκε στον εκθεσιακό χώρο «Metropolitan Expo Center» στην Αθήνα.

Τα Ποσειδώνια 2024 διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και της Επιτροπής Ελληνικής Ναυτιλιακής Συνεργασίας. Φιλοξένησαν φέτος πάνω από 2.000 εκθέτες και 40.000 συμμετέχοντες, αποτελούν δε για την παγκόσμια ναυτιλία την ιδανική πλατφόρμα προώθησης του κρίσιμου διαλόγου για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και τη διαμόρφωση του μέλλοντος του θαλάσσιου εμπορίου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr