background img
banner
banner

Γλέντι που θα μείνει στις καρδιές όλων! | ΦΩΤΟ

ΤΟ 3ο ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ως ένα αυθεντικό γλέντι, με χαρούμενη διάθεση και πολύ χορό θα θυμούνται το 3ο Συναπάντημα Απανταχού Μελισσιωτών και Φίλων, τα περίπου 500 άτομα που συμμετείχαν το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουλίου, σε αυτή την όμορφη γιορτή που έλαβε χώρα στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων. Διοργανωτής, ο ιδιαίτερα δραστήριος Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Η Μέλισσα», που φροντίζει να ενδυναμώνει το νεανικό στοιχείο και να κρατά τον κόσμο στις ρίζες του, αναδεικνύοντας το χωριό και τους ανθρώπους του.

Και είναι πολύ σημαντικές αυτές οι γιορτές στα ορεινά χωριά της Αιγιάλειας καθώς δίνουν ζωή στην ύπαιθρο, ενώ αποτελούν αφορμή για πολλούς επισκέπτες να τα γνωρίσουν και να τα αγαπήσουν.

Στο Συναπάντημα, ο Σύλλογος είχε φροντίσει από νωρίς να είναι όλα έτοιμα και λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ, ο κόσμος είχε κατακλύσει το προαύλιο. Τα σουβλάκια ψήνονταν και τα ποτά είχαν πάρει τη θέση τους στα τραπέζια. Το θερμό χειροκρότημα του κόσμου απέσπασε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, καθώς η γιορτή σηματοδότησε και τη λήξη των μαθημάτων της περιόδου, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας Αθηνάς Κωνσταντινίδη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Μέλισσα» Δημήτρης Σωτηρόπουλος καλωσόρισε τον κόσμο εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι εργάστηκαν για τη γιορτή αλλά και προς τους παριστάμενους.

Αναφορές στη συμβολή του Συλλόγου

Ομοίως και η πρόεδρος της κοινότητας Μελισσίων Αναστασία Γούσα που μίλησε για το πόσο σημαντική είναι η γιορτή για το χωριό, μιλώντας με θερμά λόγια την προσφορά του Συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα. Χαιρετισμό απηύθυνε ακόμη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αιγιάλεια Προορισμός» Κώστας Σπηλιόπουλος, αναφερόμενος στις δυνατότητες που έχει ένας ορεινός τόπος και συγχαίροντας τον σύλλογο για τη δράση του. Επίσης, στους παριστάμενους μίλησε και η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Αχαΐας Γιώτα Παυλοπούλου η οποία είπε πως η «Μέλισσα» έδειξε για μια ακόμα φορά πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν σύλλογοι μέσα στις κοινότητες για να κυλούν όλα πολύ καλύτερα και το κάθε χωριό μέσα από τα γλέντια και τους χορούς που διοργανώνει, να δίνει ζωή στον τόπο, στους τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή αλλά και στους ντόπιους που ζουν σε αυτές! ΄΄Είναι σημαντικό οι σύλλογοι να υπάρχουν και να συντηρούνται καθώς είναι η πηγή της δύναμης κάθε περιοχής! Όλοι μαζί κάνουμε τους συλλόγους δυνατούς! Όλοι μαζί πρέπει να τους προστατεύουμε!΄΄, τόνισε.

Το «παρών» στην εκδήλωση, έδωσαν ακόμη, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας Σταύρος Καραδημητρόπουλος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου και πολιτευτής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Γιώργος Μπέσκος, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου Βασίλης Ροδόπουλος, ο Σύλλογος Γυναικών «Η ελπίδα» έτερος σύλλογος της κοινότητας Μελισσίων, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλυκής Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Παρασκευής Φάνης Λαπαναΐτης, εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρικίου κ.ά.

Γλέντι ως τις πρώτες πρωινές ώρες με τους νέους να σκορπούν κέφι!

Άπαντες απόλαυσαν μία υπέροχη βραδιά υπό το σχήμα των καλλιτεχνών Τούλα Κατσιβάλη και Κώστα Σωτηρόπουλου. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε έναν υπέροχο χώρο με θερμοκρασία χαμηλή που επέτρεπε στον κόσμο να απολαύσει τη βραδιά και πλήθος ανθρώπων, κυρίως νέων, για περίπου τέσσερις ώρες να χορεύει ασταμάτητα!

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου «Μέλισσα», μέσω του Protionline.gr εκφράζουν ευχαριστίες προς όλους όσους παρευρέθηκαν και βοήθησαν ώστε να έρθει σε πέρας η εκδήλωση, από τους εθελοντές μέχρι όλους τους καλεσμένους. Εύχονται δε «καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους, υγεία και του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί να ξαναδιασκεδάσουμε! Επίσης ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που μας βοηθούν όλα αυτά τα χρόνια με το υστέρημά τους και την προσφορά τους».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr