background img
banner
banner

Κούλουμα σε όμορφη ατμόσφαιρα στα Μελίσσια

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΜΕΛΙΣΣΑ» – ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ

Όμορφες στιγμές μοιράστηκαν όσοι συμμετείχαν στα Κούλουμα που διοργάνωσε προχθές, Καθαρά Δευτέρα, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μελισσίων «Μέλισσα» στο γήπεδο Μελισσίων, προς την Ιερά Μονή Ταξιαρχών. Ήταν μία ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου με πλήθος κόσμου, με μικρούς και μεγάλους που διασκέδασαν σε έναν χώρο περιφραγμένο, ασφαλή και άνετο.
Σύμμαχος των εκδηλώσεων ήταν ο ανοιξιάτικος καιρός. ΄΄Ευχαριστούμε τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. για τη συνδιοργάνωση, την Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας, τους εθελοντές και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Συλλόγου, απ’ όπου γίνεται γνωστό ότι προσφέρθηκαν δωρεάν 15 κιλά φασόλια μαγειρεμένα, 10 κιλά χαλβάς, 30 λαγάνες, 5 κιλά πατάτες τηγανιτές, 6 κιλά καλαμαράκια, 3 κιλά κοφτό μακαρονάκι, 120 μπουκαλάκια μικρά νερό, 24 μπουκάλια νερά μεγάλα, 20 κιλά κρασί.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για τον ήχο χρησιμοποιήθηκε σύστημα φωτοβολταϊκών χορηγία των ηλεκτρολόγων Γιώργου Φάκου και Σπύρου Χριστόπουλου.

Ο τυχερός του διαγωνισμού πετάγματος χαρταετού ήταν ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος ο οποίος, με την βοήθεια των χωριανών, κέρδισε ένα κόσμημα με το σήμα του συλλόγου που είναι η μέλισσα, προσφορά του ταμία Σπύρου Χριστόπουλου. ΄΄Του ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερός΄΄, αναφέρεται από τον Σύλλογο.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr