background img
banner
banner

Ποινή φυλάκισης δύο μηνών στον ψευδοεπίσκοπο Χριστόδουλο

ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Νέα καταδικαστική απόφαση εις βάρος του ψευδοεπισκόπου Χριστόδουλου, εξέδωσε το Πλημμελειοδικείο Αιγίου όπου και οδηγήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, διότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί πριν από έξι μήνες. Στον κατηγορούμενο επεβλήθη ποινή φυλάκισης δύο μηνών χωρίς αναστολή.

Ο ψευδοεπίσκοπος δεν τήρησε την υποχρέωση να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου ανά δεκαπενθήμερο και συνελήφθη εκ νέου για να οδηγηθεί πλέον στη φυλακή. Υπενθυμίζεται ότι ανά διαστήματα εμφανιζόταν στην πόλη του Αιγίου προκαλώντας αναστάτωση και απειλώντας, όπως είχε γίνει και πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων που είχε επιτεθεί με απειλές και ύβρεις μεταξύ άλλων, στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργο Μπέσκο, από τον οποίο είχε μηνυθεί, συνελήφθη αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Μάλιστα, τότε είχε νοσηλευτεί στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Ρίου όμως επέστρεψε στο Αίγιο και συνέχισε τις απειλές.

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας είχε καταστήσει γνωστό, μετά και τα βίντεο του ψευδοεπισκόπου στο διαδίκτυο, πως ουδεμία σχέση έχει με την Εκκλησία και τους τίτλους που ισχυρίζεται πως κατέχει, δηλαδή του Επισκόπου Καρπασίας και του Εξάρχου Αχαΐας…


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr