background img
banner
banner

Πρόταση από τα Ροζενά σε Δ. Καραΐνδρο, Χίλα, Γκλαβά, Λέση…

Καλά δουλεύουν στην περιοχή μας τα …δίχτυα της Κορινθίας. Συνεχείς αναφορές έχουμε για μετακινήσεις ποδοσφαιριστών της Αιγιάλειας στον Αστέρα Δερβενίου, ήρθε τώρα η ώρα του Πανευρωστινιακού. Στα Ροζενά ήδη έχουν παραμείνει έξι ποδοσφαιριστές από την Αιγιάλεια, που είναι: Μίλτος Καλέλλης, Αντριαν Μάρκου, Νίκος Ζίζηλας, Κώστας Παππάς, Αριστοτέλης Κριτάκης, και Παναγιώτης Μυλωνάς.

Ετοιμάζεται νέα …παρτίδα τώρα για την Ευρωστίνη.

Πρώτος και καλύτερος ο Δημήτρης Καραΐνδρος (φωτο αριστερά) για να εκτελεί παράλληλα και χρέη προπονητή, ενώ πολύ κοντά για να υπογράψουν είναι: ο Χίλα, ο Κανάγιας, ο Λέσης, αλλά και ο Παναγιώτης Γκλαβάς, αφού ύστερα από τόσο …λαό που συγκεντρώθηκε θα χρειαστεί και το μίνι bus. Υπάρχει πραγματικά μια τέτοια πρόταση στον Γκλαβά, να μεταφέρει δηλαδή τους Αιγιαλείς στην Ευρωστίνη για προπονήσεις και αγώνες και ακόμα να αναλάβει τις μετακινήσεις του σωματείου στις εκτός έδρας συναντήσεις.

Είναι περίοδος έντονης κίνησης για τα λεωφορεία Γκλαβάς (φωτο δεξιά) και όπως δήλωσε στο Protionline.gr ο Παναγιώτης, θα ασχοληθεί τις επόμενες μέρες για την οριστική απάντηση που θα δώσει στον Πανευρωστινιακό. Κατά την γνώμη μας, μάλλον θετική θα είναι.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr