background img
banner
banner

Στην Παναχαϊκή ο Νίκος Πατρώνης

Η σπουδαία δουλειά που πραγματοποιεί στη Νίκη Προαστείου ο Νίκος Πατρώνης (στην φωτο με τον Γιάννη Μπαλτιμά), δεν περνά απαρατήρητη. Κλήθηκε να αναλάβει και να οργανώσει τα κοκκινόμαυρα τμήματα της Κ19 και Κ17, αφού μπορεί να αντεπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο σε αυτόν τον ρόλο.

Πήρε μπακ

Ο Οδυσσέας Λυμπεράκης με θητεία στη Super League 1 ανακοινώθηκε χθες από τους «κοκκινόμαυρους». «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του Οδυσσέα Λυμπεράκη. Ο 26χρονος ακραίος αμυντικός (05/06/1998) θα φοράει τα «κοκκινόμαυρα» για την επόμενη διετία. Ο Λυμπεράκης ξεκίνησε την καριέρα του από την Καβάλα, τον τόπο καταγωγής του, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πανιώνιο, ΟΦΗ, Βόλο, Πανσερραϊκό και στον Μακεδονικό με τον οποίο αγωνίστηκε την χρονιά που ολοκληρώθηκε στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2. Έχει 46 συμμετοχές στη Super League 1 και συνολικά 93 συνολικά στην καριέρα του»

Επιστροφή Ελευθεριάδη

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ο Χρήστος Ελευθεριάδης γυρίζει «σπίτι» του. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Χρήστου Ελευθεριάδη στα «κοκκινόμαυρα». Ο 32χρονος επιθετικός με θητεία από το 2016 έως το 2019 στην Παναχαϊκή (συνολικά 36 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις), θα είναι παίκτης των «κοκκινόμαυρων» για την επόμενη διετία.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αλμωπό και συνέχισε στην Καβάλα, τον Πιερικό, τις Σέρρες και τη Νίκη Βόλου, πριν βρει το «λιμάνι» του στην Πάτρα. Ξεχώρισε με το ταλέντο και το ήθος του, αγαπήθηκε όσο λίγοι με τα χρώματα της Παναχαϊκής, με τα οποία αναδείχθηκε δύο φορές πρώτος σκόρερ της κατηγορίας (στην Γ’ Εθνική της σεζόν 2016-17 και την -τότε- Football League, της σεζόν 2018-19) στα 3 χρόνια θητείας του! Ακολούθησε η επιτυχημένη του πορεία στη Super League 1, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Λαμία και τον Ιωνικό, πριν την τελευταία του στάση στα Χανιά.»


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr