background img
banner
banner

Συνεχίζεται η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024

ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΩΣ ΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τους μικρούς φίλους, συνεχίζεται η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024 για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου «Γεώργιος Παναγόπουλος».

Το Πρόγραμμα Εργαστηρίων έχει ως εξής:  Τρίτη 16 Ιουλίου, 10:00 – 12:00 ‘’Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ’’. Το φως φαίνεται; είναι ορατό;  έχει χρώματα; Για παιδιά 7 – 12 ετών. Δηλώσεις συμμετοχής με προεγγραφή. Εθελόντρια: Γουρζή Άννα – Θεατρολόγος. Τετάρτη 17 Ιουλίου, 10:00 – 12:00 ‘’ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ’’. Καλοκαίρι χωρίς ζουζούνια γίνεται; Σε αυτό το εργαστήρι, μικροί και μεγάλοι εξερευνούμε τον απίστευτο κόσμο των εντόμων, ανακαλύπτουμε την ομορφιά του και δημιουργούμε αξέχαστες εμπειρίες, σε μια γιορτή για τη φύση. Για παιδιά 5 – 8 ετών. Δηλώσεις συμμετοχής με προεγγραφή. Εθελόντρια: Σκανδάμη Αθηνά – Νηπιαγωγός Προϊσταμένη 4ου Νηπιαγωγείου Αιγίου.

Πέμπτη 18 Ιουλίου, 10:00 – 12:00 ‘’ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ‘’. Σίγουρα θα έχεις ακούσει για την κλιματική αλλαγή ή για τον καιρό που τρελάθηκε και δεν ξέρει τι κάνει. Και σίγουρα θα έχεις ακούσει κάποιους να λένε “Αφού δεν το κάνουν οι άλλοι γιατί να το κάνω εγώ;”. Όμως δεν έχουμε χρόνο και ο πλανήτης μας χρειάζεται. Σε αυτό το εργαστήριο θα μάθουμε να διατυπώνουμε επιχειρήματα ώστε να πείσουμε και τους πιο δύσκολους ότι ένα μικρό βήμα τώρα μπορεί να εμποδίσει τον πλανήτη μας από την καταστροφή! Για παιδιά 8-12 ετών. Δηλώσεις συμμετοχής με προεγγραφή. Εθελοντής: Πανουτσόπουλος Θοδωρής – Περιβαλλοντολόγος. Τετάρτη 24 Ιουλίου, 10:00 – 12:00 ‘’ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΕΝΤΡΟ‘’. Μπορείς να φανταστείς πόσο μοιάζει ένα παιδί με ένα δέντρο; Στη φετινή Καλοκαιρινή Εκστρατεία  εμπνεόμαστε από τον μαγικό κόσμο των δέντρων, εξερευνούμε τη γνώση που κρύβεται στις ρίζες τους και ανακαλύπτουμε τη σύνδεσή τους με τον άνθρωπο. Τελικά, μήπως είσαι δέντρο και δεν το ξέρεις; Για παιδιά 8 – 12 ετών. Δηλώσεις συμμετοχής με προεγγραφή. Εθελόντρια: Αγγελοπούλου  Θ. Μαρία – Θεατρολόγος Ms Πολιτιστική διαχείριση.

«Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου στο τηλέφωνο 26910 23959. Σας περιμένουμε όλους για ένα δημιουργικό και μαγευτικό καλοκαίρι γεμάτο γνώση και φαντασία!» αναφέρεται από τους υπεύθυνους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr