background img
banner
banner

Το “ευχαριστώ” και οι… 25 πίτες με γύρο του Γιώργου Χελάκη στο προσωπικό του νοσοκομείου Λήμνου

O Γιώργος Χελάκης βρέθηκε πρόσφατα στη Λήμνο για ένα γάμο, στον οποίο ήταν καλεσμένος και θα παρέμενε για λίγες ημέρες ακόμη στο νησί, κάνοντας τις διακοπές του. Ωστόσο μία ξαφνική αδιαθεσία με έντονους κοιλιακούς πόνους οδήγησε τον γνωστό Αιγιώτη (με καταγωγή από τη Σελιάνα) δημοσιογράφο στο νοσοκομείο.

Εκεί γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό τον περιέθαλψαν και τελικά επέστρεψε υγιής στο σπίτι, όπου διέμενε. Ο Γιώργος Χελάκης τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και την περίθαλψη που του παρείχαν και ανέβασε τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

Μάλιστα, στο δρόμο της επιστροφής, έκανε μια στάση σε σουβλατζίδικο της πόλης και έστειλε 25 πίτες με γύρο στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις υπηρεσίες τους!

Η μικρή αυτή περιπέτεια οδήγησε και στη ματαίωση της φιλικής ρεβάνς της ομάδας παλαιμάχων της Σελιάνας με την αντίστοιχη της Σελέστε του Δημήτρη Πιερρουτσάκου, γεγονός που επεσήμανε με δόση χιούμορ σε ανάρτησή του.

“Καταστάσεις υπεράνω των δυνάμεών μας δεν άφησαν περιθώρια για να γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, ο μέγας φιλικός αγώνας των βετεράνων της Σελιάνας με την ΣΕΛΕΣΤΕ, στο γήπεδο της Αιγείρας. Θα αντιμετωπιστούν σύντομα οι καταστάσεις και θα επανέλθουμε”, έγραψε ο Γιώργος Χελάκης.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr