background img
banner
banner

Γιόρτασαν τα γενέθλια της «Αναγέννησις» με το «Γκιντίκι»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Τελευταία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αναγέννησις» Ακράτας, για τον εορτασμό των 100 χρόνων, ήταν η συναυλία με το συγκρότημα «Γκιντίκι» που φιλοξενήθηκε στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας. Η νεανική αυτή μπάντα με τους υπέροχους μουσικούς της, ταξίδεψε το κοινό σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας με τα παραδοσιακά τραγούδια της, το οποίο χόρεψε ασταμάτητα γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια της «Αναγέννησις».

΄΄Το Δ.Σ του Συλλόγου εργάστηκε μεθοδικά τους τελευταίους μήνες για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης και συνεργάστηκε με φορείς, συλλόγους και εθελοντές ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι τόσο οι συμμετέχοντες όσο και όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Δ.Σ. της «Αναγέννησις».

Επίσης τονίζονται τα εξής: ΄΄Ευχαριστούμε θερμά τους μεγάλους χορηγούς μας. Την Elpedison και το νερό Δίρφυς της εταιρείας Λούξ για την πολύ σημαντική οικονομική βοήθεια προς το Σύλλογο, καθώς και τις τοπικές επιχειρήσεις και τα καταστήματα που πάντα προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια με τις χορηγίες τους.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε: Στον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, στον κ. Μάριο Ανδρικόπουλο, στον κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα, στην Αντιδημαρχία Αιγείρας Ακράτας και την Αντιδήμαρχο κ. Μαρία Σταυροπούλου, στην Κοινότητα Ακράτας και τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Ασημακόπουλο, στην Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας κ. Αναστασία Ευσταθίου, στον σύλλογο «Φιλαρμονική» Ακράτας, στο σύλλογο Φίλων Ίππων Ανατολικής Αιγιαλείας «Ο Πήγασος», στην ΕΠΟΜΕΑ Αιγιάλειας και στον κ. Γιώργο Σακελλαρόπουλο.

Στους εθελοντές μας: Γιώργο Πετρόπουλο, Γιάννη Τόλιο, Άρτεμις Παπακωνσταντινοπούλου, Μαρία Γερολύμου, Κώστα Καρρά, Ελένη Κανελλοπούλου, Βασιλεία Παπαγεωργοπούλου, Αγλαΐα Ζιδροπούλου, Γιώργο Σταυρόπουλο και Ντίνο Λυμπερόπουλο. Η εκδήλωση που ήταν αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και συνεργασιών, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και θα τη θυμόμαστε σαν ένα βράδυ πολιτισμού γεμάτο ατόφια παράδοση και γλέντι Μια βραδιά που «χορέψαμε με την ψυχή μας» όπως λένε και οι Γκιντίκι. Μια βραδιά «Αναγέννησις». Σας ευχαριστούμε όλους!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr