background img
banner
banner

Η “KTM Junior Academy” και πάλι στην κορυφή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross

ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Η πόλη της αρχαίας Ολυμπίας είχε την τιμητική της το Σαββατοκύριακο 31 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου καθώς έπειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα συνεχίστηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross με τη διοργάνωση του 4ου αγώνα από το τοπικό σωματείο ΑΟΛΜΟ. Οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες εξαιτίας της εναλλαγής του καιρού και οι συμμετοχές έφτασαν στις 121 που αποτελούν νέο ρεκόρ για την πίστα.

Ανάμεσα τους, όπως σε κάθε αγώνα συμμετείχαν οι αθλητές της KTM JUNIOR ACADEMY, οι οποίοι ανήκουν στο αθλητικό σωματείο ΜΟ.ΣΥ.Σ.

Στον αγώνα επίδειξης ΜΧ50 με ηλικίες 6-8 ετών συμμετείχε ο Μάνθος – Μάριος Ηλιόπουλος (ΚΤΜ Νο 69), όντας ο μικρότερος αναβάτης της διοργάνωσης, με τερματισμούς 4ης και 3ης θέσης στο σύνολο, απολαμβάνοντας τον αγώνα.

Στην κατηγορία ΜΧ65 αγωνίστηκε ο Κων/νος Τρακαδάς (ΚΤΜ Νο 2). Ξεκινώντας και στα δύο σκέλη με όχι τόσο καλές εκκινήσεις, στη συνέχεια οδηγώντας αλάνθαστα κέρδισε και τις δύο καρό σημαίες, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Έτσι συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα αυξάνοντας τη βαθμολογική διαφορά από τον αθλητή της δεύτερης θέσης.

Στην ΜΧ85 συμμετείχε ο Ανδρέας Τρακαδάς (ΚΤΜ Νο 4) κάνοντας ένα μέτριο αγώνα, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με τις γραμμές τις πίστας και τερματίζοντας (6ος – 5ος) 5ος στο τέλος της ημέρας. Τέλος στην κατηγορία ΜΧOPEN συμμετείχε και ο Τάκης Τρακαδάς τερματίζοντας 20ος.

“Ιδιαίτερη αναφορά οφείλει να γίνει στους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια των αθλητών: Ποτοποιια ΚΡΙΝΟΣ του κ. Αναστασόπουλου, την τεχνική εταιρεία ΑΚΡΟΣ του κυρίου Φάνη Καπετσώνη, τον όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος (KTM ΕΛΛΑΣ, SHELL ADVANCE, ISUZU GREECE), @plaketas και @drakos engineering,PROSOFT”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του σωματείου.

Επόμενος αγώνας ΚΡΗΝΙΔΕΣ 28-29 /09/ 2024
Φωτογραφίες: @motomag.gr


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr