background img
banner
banner

Κώστας Αρβανίτης: «Αξίζαμε το πρωτάθλημα μεγάλος ο ρόλος της πείρας των συμπαικτών μου»

Είχε την τύχη ο Κώστας Αρβανίτης να πανηγυρίσει το απόγευμα της Κυριακής δυο τίτλους την ίδια ώρα. Ο ένας με τον Παναιγιάλειο ο άλλος με την Θύελλα Αιγίου. Πολύτιμη η παρουσία του μελανόλευκου πλέον μέσου στα παιχνίδια πρωταθλήματος και play off, «έδεσε» αμέσως με το υπόλοιπο μελανόλευκο σύνολο, αφηγείται τις εντυπώσεις του στην «Π».

Δυο τίτλοι πρωταθλήματος την ίδια ώρα πως γίνεται;
Ξεκίνησα την χρονιά με την θύελλα Αιγίου και Γενάρη ήρθε η μεταγραφή στον Παναιγιάλειο. Και οι δύο ομάδες κατάφεραν και το άξιζαν να πάρουν το πρωτάθλημα στις κατηγορίες τους και έτυχε οι απονομές να είναι ίδια μέρα οπότε ναι τεχνικά σε μια μέρα δύο πρωταθλήματα.

Πως ένοιωσες συμμετέχοντας στην μεγάλη ομάδα του Αιγίου, πως τα κατάφερες με την προσαρμογή δίπλα στους άλλους μελανόλευκους;
Είναι τιμή να αγωνίζομαι με την ιστορική ομάδα της πόλης μου. Η ομάδα είναι πολύ δεμένη όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας οπότε η προσαρμογή στην ομάδα ήρθε πολύ αρμονικά με την βοήθεια των συμπαικτών μου.

Η κερκίδα σου απονέμει τα εύσημα για την προσφορά σου στην άνοδο του Παναιγιάλειου και φυσικά για το πολύτιμο γκολ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Θύελλα Π. Τι έχεις να απαντήσεις;
Σε κάθε αγώνα και εγώ αλλά και όλοι στην ομάδα προσπαθούμε να δώσουμε ότι έχουμε και ένα κίνητρο σε αυτό είναι και ο κόσμος του Παναιγιαλείου ο οποίος ήταν δίπλα στην ομάδα, ειδικά στα κρίσιμα αυτά παιχνίδια να μας δίνει ώθηση και να μας βοηθάει και τους ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ.

Είχες μπει στο στόχαστρο του Παναιγιάλειου, ήρθες με καθυστέρηση να προστεθείς στο ρόστερ του γιατί;
Είχα φοιτητικές υποχρεώσεις στην αρχή της χρονιάς που δεν θα μου επέτρεπαν να είμαι 100% στην ομάδα. Υπήρχε και στο μυαλό μου να βοηθήσω και στην επάνοδο της θύελλας Αιγίου στην α κατηγορία οπότε θεωρήσαμε καλύτερο να έρθω τον Γενάρη.

Τι ήταν αυτό που …έβαψε μελανόλευκο τον τίτλο του πρωταθλήματος;
Σίγουρα δείξαμε και στην κανονική διάρκεια και στα play off ότι αξίζαμε το πρωτάθλημα. Η εμπειρία που έχουν και έδειξαν όταν χρειάστηκε οι συμπαίχτες μου πολλές φορές έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Ποια η άποψή σου για τα παιχνίδια μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική;
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν η αφετηρία για τον κύριο στόχο του Παναιγιαλείου που είναι η άνοδος στην Γ΄ Εθνική. Σίγουρα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα όλες οι ομάδες είναι αντίστοιχα πρωταθλήτριες στους νομούς τούς αλλά πιστεύω το σύνολο του ΠΓΣ έχει την εμπειρία και την ποιότητα να πετύχει την άνοδο


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr