background img
banner
banner

«LASER DERMA MED»: Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής, με επιστημονική προσέγγιση και εγγυημένη επιτυχία

Η καλαισθησία, η ευεξία, η ομορφιά, η καλή υγεία, αποτελούν χαρακτηριστικά που κάθε άνθρωπος δικαιούται και αξίζει. Το «κλειδί» για την απόκτηση και διατήρησή τους, ακούει… στο όνομα «Laser Derma Med». Στον υπερσύγχρονο και κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο του, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες αισθητικής με μία επιστημονική επαγγελματική προσέγγιση που επιτυγχάνει σίγουρα αποτελέσματα.

Το «Laser Derma Med» βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο του Αιγίου, στην οδό Μητροπόλεως 56 και με τη λειτουργία του, εδώ και έξι χρόνια, έχει καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο της αισθητικής, ανεβάζοντας την Αιγιάλεια πολλά levels ψηλότερα από αντίστοιχα κέντρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιστημονικά υπεύθυνος του κέντρου, είναι ο γενικός οικογενειακός ιατρός, κάτοχος Master Αισθητικής Ιατρικής και με εξειδίκευση στις νέες εφαρμοσμένες αισθητικές επεμβάσεις, Βασίλειος Κανδηλιώτης, ο οποίος στον ίδιο όροφο διατηρεί και το ιατρείο του. Επίσης, υπεύθυνες του «Laser Derma Med» είναι οι διπλωματούχες αισθητικοί Αναστασία Σπανού και Αγγελική Μπαλάσκα. Και οι δύο είναι άριστα καταρτισμένες, με πλήρεις γνώσεις για τον υπέροχο κόσμο της ομορφιάς και βεβαίως ενημερωμένες για τις καινούριες ανεπτυγμένες τεχνολογικά εφαρμογές στην σύγχρονη αισθητική ιατρική.

Στο ιατρείο του κ. Κανδηλιώτη υπάρχει αίθουσα Γενικής Ιατρικής με υπερσύγχρονα μηχανήματα με τα οποία εφαρμόζονται νέες ιατρικές πρακτικές. Ακριβώς δίπλα, βρίσκεται ο «ναός» της παροχής υπηρεσιών ομορφιάς και φροντίδας προσώπου και σώματος, προσφέροντας λύσεις προσιτές και ανώδυνες σε όλους. Το έργο του κέντρου στηρίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Την αισθητική ιατρική, το σώμα, το πρόσωπο και την αποτρίχωση.

Θεραπείες στο πρόσωπο με θεαματικά επιτεύγματα

Βλέποντας τα αποτελέσματα των θεραπειών στο πρόσωπο, θα έλεγε κανείς ότι το «Laser Derma Med» διαθέτει… μαγικό ραβδί. Στην πραγματικότητα όμως εφαρμόζει θεραπείες που λειτουργούν σε βάθος και αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Συγκεκριμένα, οι θεραπείες προσώπου που εφαρμόζονται, είναι: Βαθύς καθαρισμός προσώπου, δερμοαπόξεση με διαμάντι, διόρθωση μαύρων κύκλων, carbon laser peel, γέμισμα προσώπου – ρυτίδων, σύσφιξη προσώπου – λαιμού, ανόρθωση – lift προσώπου, γλυπτική προσώπου (σχήμα- όγκος), πανάδες- δυσχρωμίες – ευρυαγγείες, ενυδάτωση προσώπου, διόρθωση στο διπλοσάγωνο, ουλές ακμής προσώπου, μεσοθεραπεία προσώπου. Σε ό,τι αφορά την αισθητική ιατρική, παρέχονται θεραπείες ως εξής: BOTOX, Υαλουρονικό οξύ, Μεσοθεραπείες, Peelings, PRP Αυτόλογη θεραπεία μαλλιών, μη χειρουργική βλεφαροπλαστική με Plexr, μορφώματα- ξανθελάσματα, CO2 – Fractional Laser, Νήματα προσώπου. Επιλέγεται η κατάλληλη μέθοδος και θεραπεία για κάθε περίπτωση ξεχωριστά και τα επιτεύγματα είναι εντυπωσιακά.

Η μέριμνα για το σώμα που μας αλλάζει τη ζωή!

Στην υπηρεσία του πελάτη του «Laser Derma Med» τίθενται και προηγμένες θεραπείες σώματος, με ορατά αποτελέσματα που καταφέρνουν να μας αλλάξουν τη ζωή. Επιτυγχάνονται σύσφιξη – αντιμετώπιση κυτταρίτιδας – τοπικού πάχους με κρυολιπόλυση 3D lipo- Lipo Laser, Vacu Therm, Ραδιοσυχνότητες RF, Cavitation, Καρμπόξυ θεραπεία, μεσοθεραπείες. Ακόμη, ανόρθωση γλουτών με χρήση του «μαγικού» Magshape, αντιμετώπιση ραγάδων και ουλών, αφαίρεση τατουάζ, καθώς και τροπικό μαύρισμα.

Μόνιμη, ανώδυνη και ασφαλής λύση στην αποτρίχωση

Με τη χρήση Laser Αλεξανδρίτη 4ης γενιάς, υπάρχει πλήρης απαλλαγή από την τριχοφυΐα από σημεία του προσώπου και του σώματος, ή όπου αυτό αποτελεί αισθητικό πρόβλημα. Πρόκειται για μία μέθοδο απόλυτα ασφαλή καθώς δεν εκπέμπει ακτινοβολία που να επηρεάζει εσωτερικά όργανα. Το Laser αποτρίχωσης μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Επιστήμη και τεχνολογία στις υπηρεσίες της αισθητικής

Μιλώντας στο Protionline.gr για τις υπηρεσίες που παρέχονται στο εξελιγμένο κέντρο αισθητικής «Laser Derma Med», ο κ. Κανδηλιώτης επισημαίνει: ΄΄Η επιστημονική μας ομάδα αναλαμβάνει οποιαδήποτε αισθητική παρέμβαση με πακέτα προσφορών ευέλικτα και πλήρως αξιόπιστα, από τις πολύ απλές καθημερινές θεραπείες όπως είναι η μεσοθεραπεία, η ριζική αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη που είναι η πλέον σύγχρονη, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης, οι καθαρισμοί προσώπου με λέιζερ, αλλά και το τεχνητό μαύρισμα μέσω της διαδικασίας solarium. Γίνονται επίσης και εξειδικευμένες θεραπείες, όπως παραδείγματος χάριν η τεχνική MihaBodytec η οποία στέλνει ηλεκτρικά ερεθίσματα βαθιά στους μύες προκαλώντας σύσπαση και έτσι γυμνάζει όλο το σώμα ταυτόχρονα χωρίς κανένα κίνδυνο τραυματισμού. Πρόκειται για μία μέθοδο γυμναστικής με ηλεκτροδιέγερση που είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματική αφού ουσιαστικά αντικαθιστά τις πολύωρες και επίπονες ασκήσεις του γυμναστηρίου. Επίσης εφαρμόζονται και θεραπείες με διαδρόμους ειδικής πίεσης, μία ιατρική μέθοδος η οποία προτιμάται από χιλιάδες ανθρώπους στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως και που αποτελεί έναν εξασφαλισμένο τρόπο αφαίρεσης της κυτταρίτιδας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μπορεί να καταφέρει και την ολική απώλεια λίπους, σε όλο το σώμα΄΄. Σύμμαχοι σε αυτές τις θεραπείες, τα κορυφαίας τεχνολογίας και απόδοσης πιστοποιημένα μηχανήματα, όπως: Laser Αλεξανδρίτη Arion 4ης Γενιάς, κρυολιπόλυση 3D Lipo, CO2 Fractional Laser, Hifu Smas Lift, Mihabodytec, Magshape, VacuTherm, Lipolaser, Hydrafacial, Picolaser, Διοδικό Laser 980nm, Dermapen, CarboMax, PRP, Solarium XXL turbo, LED Φωτοθεραπείες, Plexr.

Σε ό,τι αφορά τις μεθόδους και τα μηχανήματα, ο επιστημονικά υπεύθυνος του κέντρου, σημειώνει: ΄΄Υπάρχουν διάφορες επιλογές ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Ο χώρος μας διαθέτει όλες τις σύγχρονες μεθόδους αισθητικής και καλλωπισμού. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται είναι κορυφαίας τεχνολογίας, εξειδικευμένα που χρησιμοποιούν τα καλύτερα Κέντρα Αισθητικής και Ομορφιάς όλου του πλανήτη, ενώ ο πελάτης μπορεί να δει ορατά αποτελέσματα στο πρόβλημά του, από τις πρώτες κιόλας επισκέψεις. Να σημειωθεί ότι, υπάρχει η δυνατότητα της χρησιμοποίησης του fractional laser για την ολική αφαίρεση ραγάδων και ουλών, με επιλεκτική έκλυση δέσμης θερμικής ενέργειας. Ουσιαστικά, πρόκειται για τη χρήση κλασματικού laser, μέσω διοξειδίου του άνθρακα, που η διαφορά από παλαιότερες μορφές laser έγκειται στο ότι έχει απόλυτη ακρίβεια στόχευσης, με μείωση του χρόνου αποθεραπείας, έχοντας ταυτόχρονα αποτέλεσμα 100%΄΄.

Στις παρεχόμενες υπηρεσίες του «Laser Derma Med» περιλαμβάνονται και οι αισθητικές θεραπείες με ενέσιμο τρόπο, με εξειδικευμένα ιατρικά σκευάσματα αναγνωρισμένης αξίας και αποτελεσματικότητας, ενώ ακολουθείται πάντα η ενδεδειγμένη μέθοδος για κάθε τύπο δέρματος ή σώματος, σύμφωνα με τα ειδικά χαρακτηριστικά του εκάστοτε πελάτη. Το Κέντρο παρέχει έτσι μία μεγάλη γκάμα από αισθητικές παρεμβάσεις, που σκοπό έχουν αφενός την άμεση αποτελεσματικότητα, αφετέρου την μακροχρόνια διατήρηση και ποιότητα, με παρονομαστή την επιστημονική εξειδίκευση και επαγγελματική υπευθυνότητα. ΄΄Η βελτίωση της υγείας, η ψυχολογική ανάταση και η ευεξία που φέρνουν τα αποτελέσματα στον πελάτη, συνοδεύονται με την πλήρη ψυχολογική υποστήριξη από τους ανθρώπους του Κέντρου μας και βεβαίως, τις ειδικές γνώσεις αντιμετώπισης κάθε ιδιομορφίας΄΄, επισημαίνει ακόμη ο κ. Κανδηλιώτης.

Λύσεις προσιτές σε όλους

Τέλος, στο ερώτημα εάν όλες αυτές οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες είναι προσιτές στον μέσο καταναλωτή, ο επιστημονικά υπεύθυνος του κέντρο τονίζει πως παρότι όχι μόνο δεν υστερούν αλλά υπερτερούν σε αποτελεσματικότητα από παρεχόμενες υπηρεσίες σε αντίστοιχα κέντρα άλλων πόλεων, εντούτοις τα κόστη είναι πιο χαμηλά. Ειδικότερα, ανέφερε: ΄΄Υπάρχουν πολλά προτεινόμενα πακέτα και εναλλακτικές προσφορές και η προσαρμοστικότητα στο συνολικό κόστος, είναι το μεγάλο “ατού” της επιχείρησης, καθώς κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, τα κόστη κάθε θεραπείας προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες της σύγχρονη ζωής και τα οικονομικά δεδομένα της περιοχής. Υπάρχουν ευέλικτα οικονομικά πακέτα προσφορών, ενώ προσφέρονται και διάφορες δυνατότητες αποπληρωμής, δίχως αυτό να σημαίνει ότι το τελικό αποτέλεσμα θα χάσει σε ποιοτικό ή ιατρικό επίπεδο΄΄.
Το «Laser Derma Med» λειτουργεί μέσω ραντεβού και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν στα 2691300900 και 6946944140.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr