background img
banner
banner

Προχωρά με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και όχι μόνο ο ΑΟ Αιγίου

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Ο ΧΡ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM

Μια εξαιρετική και πρωτότυπη κίνηση και ταυτόγχρονα μια μεγάλη επένδυση στον χώρο του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα στον χώρο του ποδοσφαίρου της Αιγιαλείας,παίρνει σάρκα και οστά, για να φτάσει σύντομα στην φάση της ολοκλήρωσης..

Εμπνευστής και δημιουργός της ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, γνωστός και αγαπητός στο ποδοσφαιρικό κοινό και από την καριέρα του σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής (Πανηλειακος -Παναχαικη-Αναγέννηση Αρτας-Παναιγιαλειος), Γ’ και Β’ Εθνική, όσο και από την έως τώρα προπονητική του καριέρα.

Φέτος ολοκληρώνει την σχολή του ανώτερου διπλώματος UEFA PRO, έχοντας θητεύσει στον πάγκο της Παναχαϊκής, όπως επίσης του Παναιγιάλειου στην Γ’ εθνική και στην SUPER LEAGUE 2, αλλά και στα αναπτυξιακά τμήματα και των δυο ομάδων.

Ως συνεργάτη και συνοδοιπόρο του σε αυτό το εγχείρημα διάλεξε τον επίσης γνωστό και αγαπητό στο φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό της Αιγιαλείας, Λεωνίδα Κατσαρέλια, ο οποίος έχει επίσης αφήσει το στίγμα του και σαν ποδοσφαιριστης με 4χρονη θητεία στον Παναιγιαλειο (Γ’ και Β’ εθνική), ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, Εθνικός Κατερίνης, όσο και σαν προπονητής. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A’, ένώ έχει θητεύσει ως προπονητής επί 8ετια σε αναπτυξιακά τμήματα αλλά και σαν πρώτος προπονητής σε Β’ και Α’ τοπικό, ακόμα ως β’ προπονητής στον Παναιγιάλειο (Γ’ εθνική)..

Το αθλητικό κέντρο

Το αθλητικό κέντρο φθάνει σε ολοκλήρωση άμεσα. Θα διαθέτει ένα γήπεδο 9χ9 με διαστάσεις 76×54 m., το οποίο θα χωρίζεται σε 2 γήπεδα 7χ7 διαστάσεων 52×38 m.
Κτίριο με αποδυτήρια, καφέ, ιατρείο, πάρκινγκ και στο άμεσο μέλλον γήπεδο τένις, γήπεδο padel, μέχρι και παιδότοπο. Παρόλα αυτά ήδη οι δύο συνεργάτες έθεσαν σε λειτουργία τον ΑΟ ΑΙΓΙΟΥ 2019 εδώ και δύο χρόνια, δημιουργώντας μια νέα Ακαδημία της οποίας η εξέλιξη είναι εντυπωσιακή και αλματώδης. Μετρά ήδη 153 παιδιά σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, αλλά και μια νέα ανδρική ομάδα η οποία φέτος συμμετείχε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.

Τι δήλωσαν στo Protionline.gr Παρασκευόπουλος και Κατσαρέλιας

Για την μεγάλη ομάδα της Γ΄ κατηγορίας, τα παιδικά τμήματα και για το έργο που τείνει να ολοκληρωθεί στο αθλητικό κέντρο, μίλησαν στo Protionline.gr ο Χρήστος Παρασκευόπουλος με τον Λεωνίδα Κατσαρέλια.

Για την τελετή λήξης των παιδικών τμημάτων: «Η τελετή λήξης που έλαβε μέρος την Παρασκευή 21 Ιουνίου είχε τεράστια επιτυχία με 90 παιδιά από τα συνολικά 153 της Ακαδημίας μας να συμμετέχουν και να παίζουν ποδόσφαιρο με τους γονείς τους οι οποίοι ήταν τουλάχιστον άλλοι τόσοι γεμίζοντας γήπεδο και κερκίδα. Ακολούθησε φαγοπότι με τεράστια εθελοντική προσφορά των ιδίων των γονιών.»

Για την εκδρομή στην αρχαία Ολυμπία: «Το Σάββατο αναχωρήσαμε για κατασκήνωση σε ένα φανταστικό μέρος πάνω από την αρχαία Ολυμπία, μέσα στο δάσος, για 2 εβδομάδες. ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ για τα 70 παιδιά και θα συνοδεύουμε φέτος. Είναι η 2η σερί χρονιά που πάμε, ύστερα από την περυσινή μας εξόρμηση, την οποία ευχαριστήθηκαν τα παιδιά με το παραπάνω».

Για το αθλητικό κέντρο που πλησιάζει να ολοκληρωθεί: «Όσον αφορά το νέο μας αθλητικό κέντρο, έχει φτάσει στο 70% της ολοκλήρωσης, με τον αγωνιστικό χώρο να είναι έτοιμος και στα τέλη Ιουλίου αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι κτιριακές εργασίες αλλά και η τοποθέτηση του φωτισμού γηπέδου.
Οπότε από 1η Σεπτεμβρίου όλος ο σύλλογος θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει εκεί, αλλά να μπορεί παράλληλα και το ευρύ κοινό να το επισκεφθεί και να κλείσει τα παιχνίδια του.
Είτε αυτά είναι 7χ7 είτε 9χ9 ,καθώς το γήπεδο είναι διαστάσεων 70×50 μέτρα (9×9),και χωρίζεται σε 2 γήπεδα διαστάσεων 50×35 μέτρα (7×7).»

Για τις ανανεώσεις στην ομάδα της Γ΄ κατηγορίας: «Με ταχείς ρυθμούς έχουμε ξεκινήσει τις επαφές με τα παιδιά της περυσινής ανδρικής ομάδας.
Από τη νέα σεζόν ήδη μπορούμε να υπολογίζουμε στο ρόστερ μας τους Κώστα Τσέλιο, Θοδωρή Ραμπαβίλα, Ανδρέα Μπιρμπίλη, Γιώργο Δορλή, Γιώργο Χαραλαμπόπουλο, Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, Τζούλιο Μούτσα, Γιάννη Μπακιρτζόγλου»…


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχόλια

  • παιδι 14 ετων

    αγγελοσ 06/09/2024 12:26

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr