background img
banner
banner

Το «μπλε» του Νίκου Οικονομίδη στη Δημοτική Πινακοθήκη Ακράτας

ΕΚΘΕΣΗ ΩΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Εγκαινιάστηκε η ατομική έκθεση του Νίκου Οικονομίδη στη Δημοτική Πινακοθήκη Ακράτας “Ζωή Ψαρρού” το βραδάκι του Σαββάτου 6 Ιουλίου. Οι αίθουσες του ιστορικού κτιρίου πλημμύρισαν με το αυτοκρατορικό μπλε του ελληνικού θέρους των νησιών και πόλεων από τις ακουαρέλες και τα λάδια του εικαστικού.

Οι φιλότεχνοι, όπως κάθε χρόνο, ήταν εκεί να γνωρίσουν τον καλλιτέχνη, να συνομιλήσουν με τη Ζωή Ψαρρού και να περιηγηθούν στους χώρους με τις μόνιμες εκθέσεις. Χαιρετισμούς απηύθυναν οι εκπρόσωποι- αντιδήμαρχοι του Δήμου Αιγιάλειας Γιώργος Αγγελόπουλος, Νίκος Καραΐσκος, ο Χρήστος Τσερεντζούλιας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ακράτας Χρήστος Ασημακόπουλος, η εικαστικός Λύδα Παναγιωτοπούλου και φυσικά ο τιμώμενος καλλιτέχνης. Η Ζωή Ψαρρού δεν έκρυψε τη χαρά της για τη “γιορτή” της τέχνης και τη φιλοξενία των έργων του Οικονομίδη.

Η Αναστασία Ευσταθίου, εκ μέρους της Επιτροπής Στήριξης, ενημέρωσε το φιλότεχνο κοινό για τη ζωγραφική στην ιστορική καμάρα με θέμα τη “Χρονοκάψουλα” από τον ζωγράφο Αλεσσάντρο ντε Μαρτίνο ως άλλο ένα πρότζεκτ του καλοκαιριού στο πλαίσιο ανάδειξης του κτιρίου.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις αρχές Αυγούστου. Κάθε βράδυ -εκτός Δευτέρας-Τρίτης 20.00-23.00.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr