background img
banner
banner

Ενίσχυσαν δεσμούς και διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΑΘΙΟΥ

Μία μουσική βραδιά που σκόρπισε σε όλους κέφι και χαρά, χωρίς να λείπει η διάθεση της προσφοράς που αποτελεί και κύριο σκοπό ύπαρξης του Συλλόγου, πραγματοποίησε ο Ανθρωπιστικός Σύλλογος Κραθίου, το βράδυ της Τρίτης 6 Αυγούστου, με αφορμή την εορτή του Κραθίου για τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος. Το προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ακράτας στο Κράθιο, γέμισε ασφυκτικά από ανθρώπους που μέσα από τη διασκέδαση και τον χορό, δήλωσαν «παρών» στις δράσεις του Συλλόγου, που παρουσιάζει σημαντικό κοινωνικό έργο.

Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα των κυκλωτικών ελληνικών χορών. Να κρατά ο ένας το χέρι του άλλου, να συνυπάρχουν, να συνδιασκεδάζουν και να αλληλοβοηθιούνται. Και στον Ανθρωπιστικό Σύλλογο το γνωρίζουν πολύ καλά, αφού από το 2003 έχουν σταθεί στο… πλευρό αναξιοπαθούντων και εχόντων ανάγκη από την ευρύτερη περιοχή. Το συμβολικό αντίτιμο των τριών ευρώ στην είσοδο της γιορτής, ήταν καθαρά προς ενίσχυση ενός Συλλόγου που αποτελεί στήριγμα και ελπίδα φωτός για την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό.

Τη βραδιά πλαισίωσαν μουσικά οι καλλιτέχνες Μιχάλης Βασιλείου, Βασίλης Σκανδάμης, Αρετή Δημουλά και Βασίλης Δούκας ξεσηκώνοντας τον κόσμο. Όσο για τα φαγητά, τιμήθηκαν δεόντως και παρά τον μεγάλο αριθμό κόσμου, σερβιρίστηκαν φρέσκα και ζεστά.

Ικανοποίηση για τη μεγάλη συμμετοχή

Η επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου, Αλεξάνδρα Τσοκανά, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, μίλησε για δράσεις μακριά από γκρίνιες και μιζέρια, καλωσορίζοντας τον κόσμο στο καλοκαιρινό συναπάντημα του Συλλόγου. Εκφράζοντας την ικανοποίησή της είπε: ΄΄Με την παρουσία σας, εκτός από μία μεγάλη παρέα που θα διασκεδάσουμε, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε το ανθρωπιστικό έργο που είναι απαραίτητο στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε. Σας θέλουμε δίπλα μας γιατί όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο΄΄. ευχαρίστησε ακόμη τη Σχολική Επιτροπή για την παραχώρηση του προαυλίου του σχολείου, τον Κώστα Παπαϊωάννου για τη στήριξη, την ορχήστρα. Ακολούθησε γλέντι ως τις πρώτες πρωινές ώρες, με ενδιάμεση παύση την πραγματοποίηση λαχειοφόρου αγοράς όπου κληρώθηκαν πλούσια δώρα.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr