background img
banner
banner

Ετοιμάζεται για Ρόδο ο Παναιγιάλειος

ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΤΟΝ ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ

Έριξε στη …μάχη από νωρίς τα νέα του «όπλα» ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, μην έχοντας πλέον χρονικά περιθώρια και αναμονές. Αν και προστέθηκαν πρόσφατα στην ομάδα, οι νεοαποκτηθέντες Σούλης και Φουρτάδο, ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα, προσθέτοντας κάτι παραπάνω στο παιχνίδι του Παναιγιάλειου.

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος θεωρεί περισσότερο ανέτοιμο τον Κούντικ, τον οποίο χρησιμοποίησε λίγο στο β΄ ημίχρονο. Θετικό το τελευταίο δείγμα, όχι για το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αλλά για τον τρόπο ανάπτυξης που είδαμε στην Αιγιώτικη ομάδα. Έχει τακτική, έχει αρχή και τέλος σε αμυντικές και επιθετικές ενέργειες. Πολύ ωραίο το γκολ με κεφαλιά του Καλούδη, ύστερα από το κόρνερ του Μίλτου Μητρόπουλου.

Χαμηλό προφίλ ο ΑΟ Εικοσιμίας, στηρίχθηκε στην αμυντική του γραμμή, χωρίς να έχει απαιτήσεις, αλλά και χωρίς να μπορεί να απειλήσει την Αιγιώτικη εστία. Οι πολλές αλλαγές του β΄ ημιχρόνου, έριξαν τον ρυθμό στο παιχνίδι, με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο να χρησιμοποιεί συνολικά 18 ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου, είδε αυτά που ήθελε πριν το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου. Παράλληλα έχει σχηματίσει κάποια άποψη για τον αντίπαλο, από dvd από τα φιλικά του παιχνίδια.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ντούνης, Δοξάκης, Γραμματίκας, Κυριακόπουλος, Μπακατσέλος, Σούλης, Τζανουλίνος, Λούγκος, Καλούδης, Μητρόπουλος, Φουρτάδο.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Σπυρόπουλος, Μάζης, Τσουρής, Σκούτας, Μέρο, Κοτσόκολος, Κούντικ.

Δηλώσεις Χρήστου Παρασκευόπουλου

«Είχαμε πολύ καλό α΄ ημίχρονο, στο οποίο κυριαρχήσαμε. Καταβάλλαμε προσπάθεια, βρήκαμε διαδρόμους στο καθαρά αμυντικογενές παιχνίδι του αντιπάλου. Μας έλειψε η ουσία και η ευστοχία, τελικά καταφέραμε να σκοράρουμε στο τέλος του ημιχρόνου.

Σίγουρα η ομάδα παρουσίασε βελτίωση και κάποια στοιχεία που έλειψαν από τα προηγούμενα παιχνίδια. Βέβαια ο ρυθμός έπεσε στο β΄ ημίχρονο, είχαμε πολλές αλλαγές και λάθος επιλογές.

Για μας καλό θα ήταν να πάει ακόμα πιο πίσω το πρωτάθλημα, τώρα μας απομένει να οπλιστούμε με πίστη και αποφασιστικότητα, τη σκέψη ότι το θετικό αποτέλεσμα είναι στο «χέρι» μας, να την κάνουμε πράξη».

Για Φουρτάδο και Κούτιν

«Περιμένουμε πολλά από αυτούς. Είναι δυο πολύτιμοι παίκτες για την ομάδα και ξεχωριστοί για την κατηγορία. Ο Φουρτάδο έπαιξε ένα ημίχρονο, ο Κούτιν είναι ανέτοιμος, μπήκε για λίγο στο β΄ ημίχρονο, θα έχει να μας δώσει πολλά μετά την 3η αγωνιστική.»

Απογευματινές προπονήσεις

Με απογευματινές προπονήσεις που θα ξεκινούν στις 4:00, θα κυλήσει η προετοιμασία αυτής της βδομάδας.  Την ίδια ώρα θα ξεκινούν και τα παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής, μην ξεχνάμε όμως ότι θα έχουμε αλλαγές ώρας εκκίνησης για συγκοινωνιακούς λόγους, με τις νησιώτικες ομάδες, για τον όμιλό μας εννοείται της Ρόδου.

Αίτημα στην ώρα έναρξης ο Παναιγιάλειος

Το πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι της Ρόδου στις 5:00 το απόγευμα, με τον Παναιγιάλειο να έχει στείλει αίτημα στην ΕΠΟ, να ξεκινήσει το παιχνίδι νωρίτερα (13:30), ώστε να προλάβει η αποστολή την επιβίβαση.

  • 1η αγωνιστική
  • Διαγόρας Ρ–Παναιγιάλειος
  • Ιάλυσος – Παλληνιακός
  • Διαγόρας Βρ – ΠΑΟ Βάρδας
  • Νίκη Τραγ – Αστέρας Αμαλ
  • Πανμοβριακός – Φοίβος Κρ
  • Θύελλα Ραφ – Πανηλειακός
  • Ρεπό: Αχαρναϊκός


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr