background img
banner
banner

Ανεξάρτητος ο Γιώργος Μεντζελόπουλος

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Αναταράξεις στη συνοχή της δημοτικής πλειοψηφίας δημιουργεί η ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου, Γιώργου Μεντζελόπουλου.

Ο τέως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κερύνειας την περίοδο 2006 – 2014 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Σύμβουλος με την παράταξη «Ενωτική Αιγιάλεια» του Θανάση Παναγόπουλου, στις δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2014 παίρνοντας 930 ψήφους .

Το τελευταίο διάστημα εκτελεί χρέη βοηθού Δημάρχου και είναι υπεύθυνος για θέματα Πολιτικής Προστασίας (παραιτείται από την θέση αυτή). Ωστόσο στην σκληρή επιστολή που κατέθεσε σήμερα στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, φέρεται κατά του Δημάρχου, εξηγώντας τους λόγους της ανεξαρτητοποίησης του και κάνοντας λόγω για «κλειστό διευθυντήριο με αδιαφανή διαδικασία στη λήψη αποφάσεων».

Η επιστολή κοινοποιήθηκε εκτός από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και στους αρχηγούς των παρατάξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μεντζελόπουλος είχε συνάντηση σήμερα το μεσημέρι με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Δημήτρη Καλογερόπουλο που προσπάθησε να τον μεταπείσει όπως και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο, Θανάση Παναγόπουλο, για τον ίδιο λόγο αλλά έμεινε αμετακίνητος στη θέση του.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος είχε εκφράσει στη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας αρκετές φορές την διαφωνία του για το κόστος σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και εκδηλώσεων αλλά δεν λήφθηκαν υπόψη, όπως δήλωσε στo “protionline.gr”

Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

Κύριε Πρόεδρε

Με την παρούσα επιστολή μου και σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ. 4 του νόμου 3852/2010 και άρθρο 94 παρ. 4 του νόμου 3463/2006

Σας δηλώνω

Ότι καταθέτω την ανεξαρτητοποίηση μου από την δημοτική παράταξη «ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» με την οποία αναδείχτηκα δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Όλο το προηγούμενο διάστημα με υπομονή και σύνεση, επεδίωξα να δώσω το απαραίτητο χρόνο στον δήμαρχο Αιγιαλείας, ώστε στην συνεργασία μας να συμβάλλω με τον καλύτερο τρόπο για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα στον δήμο μας.

Δυστυχώς όχι μόνο δεν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο, αλλά η στενή ηγετική ομάδα, λειτουργώντας ως ένα κλειστό διευθυντήριο με αδιαφανή λειτουργία στον τρόπο λήψης αποφάσεων, παρέκκλινε της προεκλογικής φιλοσοφίας και των προεκλογικών μας αρχών.

Η συνείδηση μου και η ηθική μου δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο μελέτης, προσέγγισης και διαχείρισης των σοβαρών θεμάτων όπως και της επίλυσης προβλημάτων.

Έτσι σήμερα σας δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη «ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» και παραμένω στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Κάποιες αξίες όπως είναι ο σεβασμός των συνεργατών και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δεν διαπραγματεύονται.

Παραμένω πιστός στις αρχές μου και τα πιστεύω μου, αγωνιζόμενος πάντα μαζί με τους συμπολίτες μου, για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία.

Θα συνεχίσω να πορεύομαι, όπως έχω πορευτεί στην μέχρι τώρα ταπεινή μου διαδρομή στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με Εκτίμηση

Γεώργιος Μεντζελόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αιγιαλείας


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr