background img
banner
banner

Εμφάνιση… που δημιούργησε ερωτηματικά

Το πρώην δημαρχείο Συμπολιτείας, επέλεξαν οι άνθρωποι της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, για να παρουσιάσουν τη δουλειά που έγινε το προηγούμενο έτος.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Στράτος Βαρδάκης, είχε καλέσει εκπροσώπους Συλλόγων αλλά και το δήμαρχο Θανάση Παναγόπουλο, για να ακούσει και να τοποθετηθεί στο πως θα έρθει η ανάπτυξη στο δήμο.
Πριν όμως κάνει την εμφάνισή του ο Παναγόπουλος, ένας πρώην δήμαρχος, εμφανίστηκε. Ήταν ο Αποστόλης Καραφωτιάς, που βγαίνει πάλι στο προσκήνιο της δημοτικής πολιτικής σκηνής.

Άλλον περιμέναμε, άλλος ήρθε, αναφώνησε στέλεχος της δημοτικής αρχής που γνώριζε ότι είχε λάβει πρόσκληση και τέως δήμαρχος Συμπολιτείας Δημήτρης Καλογερόπουλος. Κάποιοι μάλιστα, σκέφτηκαν ότι η παρουσία Καραφωτιά έγινε σε συνεννόηση με τον Καλογερόπουλο που δεν εμφανίστηκε και το είπαν στον Παναγόπουλο. Ο Θανάσης όμως γνώριζε γιατί είχε έρθει ο Αποστόλης, αφού ο δεύτερος έχει “στραβώσει” με τον πρώτο, γιατί θεωρεί ότι έχει εγκαταλείψει τη Ζαρούχλα, όπου η οικογένεια Καραφωτιά διατηρεί ξενοδοχείο.

Ο τ. δήμαρχος Αιγίου λοιπόν, διαμαρτυρήθηκε έντονα στη συγκέντρωση της Τουριστικής Ανάπτυξης, όπως είχε “μαντέψει” ο δήμαρχος Αιγιαλείας. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε, όχι από τον Παναγόπουλο, αλλά από τη Μαρία Τσουκαλά αν θα επανέλθει στην ενεργό δράση, απάντησε ότι το σκέφτεται σοβαρά.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr