background img
banner
banner

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η Αιγείρα!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΓΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Και τι δεν περιλαμβάνουν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Αιγείρα, στο πλαίσιο των 20 χρόνων του Αιγειράτικου Καρναβαλιού… Παιχνίδια, δρώμενα, έκθεση, διαγωνισμούς, μουσική και βέβαια πολύ χορό, που θα ξετρελάνουν ντόπιους και επισκέπτες. Ευρηματικά, επίκαιρα και αστεία είναι και τα θέματα των γκρουπ που θα συμμετάσχουν στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου!

Οι εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει από τον Πολιτιστικό Σύλλογο, που φροντίζει να απασχολεί με ωραίες δράσεις τους συμμετέχοντες. Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η έναρξη του Αιγειράτικου Καρναβαλιού, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 27 Ιανουαρίου. Το απόγευμα, στο καρναβαλικό στέκι έγινε η έναρξη με παρουσίαση των γκρουπ και του λάβαρου και στην συνέχεια το πάρτυ έναρξης στο cafe-bar «filion». Την επομένη, πραγματοποιήθηκε η δράση «Πιάστε τα πινέλα».

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο παιχνίδι του κρυμμένου Θησαυρού, έχει ως εξής: ΄΄Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, ώρα 8:00μ.μ: α) Κουίζ γνώσεων, β) Βάλε ένα χεράκι, γ) Σκιτσογραφία. Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, ώρα 8:00μ.μ. α) Ντου ντου, β) Μη ρουφάς! … Φύσα!, γ) Υπόθεση λουκούμι… Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00π.μ α) Πάμε λούνα παρκ. Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, ώρα 8:00μ.μ. α) Διαγωνισμός τραγουδιού, β) Video clip. Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, ώρα 6:30μ.μ α) Ψάξε να με βρεις. Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00π.μ α) Αθλητική Κυριακή. Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, ώρα 8:00μ.μ α) Καλά ξεμπερδέματα, β) Μάντεψε τη λέξη. Ώρα 11:00μ.μ Αποκριάτικος Χορός Συλλόγου (Σήκω χόρεψε κουκλί μου). Κυριακή 18 Φεβρουαρίου: Διαγωνισμός αμφίεσης, αρμάτων, Παρέλαση αρμάτων, κάψιμο Καρνάβαλου.

Τα γκρουπ

Τα γκρουπ που συμμετέχουν στην κυριακάτικη παρέλαση στις 18 Φεβρουαρίου, είναι: 1)Τσούχτρες και δύτες, 2)Φantasticon, 3)Lalaloupsy, 4)Hangover horror stories, 5)Vikings, 6)Kings of mykonos. Πληροφορίες για τα γκρουπ και τις στολές τους, στο καρναβαλικό στέκι του Πολιτιστικού Συλλόγου στην Αιγείρα.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr