background img
banner
banner

Αιγειράτικο καρναβάλι από τα παλιά | ΦΩΤΟ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ένα καρναβαλικό υπερθέαμα δεδομένων των αναλογιών, απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου στην Αιγείρα, θυμίζοντας εποχές προ κορωνοϊού με τον κόσμο να συρρέει κατά μήκος της Π.Ε.Ο.

Η έναρξη είχε οριστεί στις 4μμ αλλά όσο μεγάλωνε η προσμονή τόσο μεγάλωνε και το πλήθος που έσπευσε να ζήσει στιγμές χαράς και κεφιού.

Πάνω από 3000 άτομα παρατάχθηκαν κατά μήκος του δρόμου και εκατέρωθεν για να παρακολουθήσουν την καρναβαλική παρέλαση που ξεκίνησε στις 4.45μμ με πρώτο άρμα τον Πήγασο που «οδηγούσε» η νεαρή βασίλισσα του Καρναβαλιού Νικόλ Κόκκαλη. Τον τόνο στην παρέλαση και στο κέφι έδιναν από μικροφώνου η Ρία Σακούλη και ο Πάνος Βασιλόπουλος, με τη μουσική να ανεβάζει την διάθεση στα γκρουπ που χόρευαν και με τον κόσμο να συμμετέχει στο ξεφάντωμα.

Μετά από τρεις ώρες που κράτησε η παρέλαση, το 23ο Αιγειράτικο Καρναβάλι ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη καύση του Καρνάβαλου στην παραλία της Αιγείρας.

Από τα 10 γκρουπ που συμμετείχαν το πρώτο βραβείο κέρδισαν οι Bonales, ανάμεσα σε 7 που βραβεύτηκαν και όλοι ευχήθηκαν του χρόνου ακόμα καλύτερα με τον πρόεδρο της Αιγείρας Ηλία Σταθακόπουλο να φροντίζει αμέσως μετά για την καθαριότητα του δρόμου, αφού όποιος πέρναγε μετά τις 9 το βράδυ δεν καταλάβαινε τίποτα από το ξεφάντωμα που είχε προηγηθεί.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr