background img
banner
banner

Σε… κακό χάλι δρόμος στα Διγελιώτικα

ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ

Για την πολύ κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δρόμος που συνδέει τις παλιές γραμμές του τρένου με την παραλία και περνά μπροστά από σπίτια καθώς και από συγκρότημα κατοικιών στα Διγελιώτικα, στα δυτικά του κεντρικού δρόμου, διαμαρτύρονται οι ιδιοκτήτες, τονίζοντας πως υποβαθμίζει ολόκληρη την περιοχή τους. Πρόκειται για ένα χρόνιο πρόβλημα που εντείνεται κάθε φορά που βρέχει και επικρατούν έντονα καιρικά φαινόμενα, οπότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά την νεροποντή της προηγούμενης εβδομάδας…

Ο ιδιοκτήτης του «Κτήματος Φουρκή» Σπύρος Φουρκής, εξέφρασε στo Protionline.gr  την αγανάκτησή του, τονίζοντας πως εδώ και χρόνια ο δρόμος που περνά μπροστά από την επιχείρησή του βρίσκεται σε… κακό χάλι. ΄΄Δεν είναι μόνο ότι είναι χωματόδρομος και σηκώνεται παντού σκόνη. Κάθε φορά που βρέχει είναι απροσπέλαστος. Η βροχή δημιουργεί τεράστιες λακκούβες που εγκυμονούν κινδύνους. Το συγκρότημά μας λειτουργεί όλο τον χρόνο και η κατάσταση τον χειμώνα είναι τραγική. Όχι πως τώρα που είναι καλοκαίρι είναι καλύτερα τα πράγματα… Έρχονται ενοικιαστές από διάφορες χώρες και δεν ξέρουμε τι να τους πούμε. Μάλιστα, το gps που ενεργοποιούν για να μας βρουν, τους κατευθύνει από τον πιο σύντομο δρόμο που είναι από τις γραμμές. Καλούνται έτσι να διανύσουν μία μεγάλη απόσταση με χωματόδρομο, λακκούβες και σαμαράκια. Όσο γι’ αυτούς που μένουν για μεγάλο διάστημα, σπάζουν τα αυτοκίνητά τους για να τον διασχίσουν΄΄, επισήμανε ο κ. Φουρκής.

Και έλλειψη φωτισμού

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην έλλειψη φωτισμού που υπάρχει στο σημείο, γεγονός που, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, καθιστά επικίνδυνη την χρήση του δρόμου τις βραδινές ώρες. Κι αυτό ενώ, όπως ανέφερε, έχει τοποθετηθεί φωτισμός σε άλλα σημεία με πολύ λιγότερη κίνηση… ΄΄Έχουμε κάνει μία επένδυση στην περιοχή, έρχονται ξένοι που αφήνουν χρήματα στις τοπικές επιχειρήσεις, όμως εμείς εξακολουθούμε να μην έχουμε το πιο βασικό. Έναν ασφαλή δρόμο΄΄, πρόσθεσε.

Έχουν ξεμείνει από χειριστές…

Για το θέμα, τo Protionline.gr  επικοινώνησε με την αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βάσω Ψυχράμη, η οποία επισήμανε πως γνωρίζει το πρόβλημα. Μάλιστα, έκανε γνωστό ότι υπάρχει πρόθεση για παρέμβαση του δήμου στο σημείο αυτό. ΄΄Γνωρίζουμε το πρόβλημα που υπάρχει. Πράγματι η κατάσταση του δρόμου είναι κακή. Ενώ υπήρχε προγραμματισμός για τον συγκεκριμένο δρόμο, έχουμε ξεμείνει από χειριστές μηχανημάτων έργου, καθώς έφυγαν όλοι με μετάταξη, οπότε οποιαδήποτε παρέμβαση ήταν δύσκολη. Όμως δεν προτιθέμεθα να το αφήσουμε έτσι. Είναι βέβαιο ότι θα παρέμβουμε στο συγκεκριμένο σημείο ώστε να γίνει ο δρόμος πιο βατός΄΄, σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Ψυχράμη.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr