background img
banner
banner

Β. ΨΥΧΡΑΜΗ: «Έχουμε χρέος απέναντι στις επόμενες γενιές να είμαστε θεματοφύλακες του περιβάλλοντος»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΠΟΑΚ «ΑΡΙΩΝ»

Σε φάση ενημέρωσης για τα καθήκοντά της στην Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ», βρίσκεται η δημοτική σύμβουλος Αιγιαλείας Βάσω Ψυχράμη, ο οποία εξελέγη προσφάτως ως τακτικό μέλος.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει ως εκλεγμένο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής στον Σύνδεσμο, η κ. Ψυχράμη, ιδίως μέσα από την πολυετή ενασχόλησή της με την τοπική αυτοδιοίκηση την οποία έχει υπηρετήσει από θέσεις ευθύνης, γνωρίζει πολύ καλά τα περιβαλλοντικά θέματα, κυρίως σε επίπεδο Αιγιάλειας.

Η ίδια, σχολιάζοντας στο Protionline.gr τη νέα της αυτή αρμοδιότητα, επισήμανε: ΄΄Γνώριζα το έργο του ΣΠΟΑΚ και είναι γεγονός ότι έχουν γίνει μελέτες και παρεμβάσεις σε περιπτώσεις ρύπανσης του περιβάλλοντος όπως επίσης και σε διαβούλευση για την περιβαλλοντική νομοθεσία. Για μένα αποτελεί πρόκληση να δουλέψω σε αυτό τον τομέα. Είναι μεν ένα αντικείμενο που δεν έχω ασχοληθεί στο παρελθόν, ωστόσο ενημερώθηκα για το τι έχει πράξει μέχρι τώρα ο Σύνδεσμος και έχω διαπιστώσει ότι έχουν επιτευχθεί πολλά αλλά και ότι μπορούν να γίνουν πολύ περισσότερα΄΄. Και πρόσθεσε: ΄΄Είναι πολλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Οι διαπιστώσεις είναι χρήσιμες όμως δεν επαρκούν, είναι ανάγκη να αγωνιστούμε στη σωστή κατεύθυνση, διότι εμείς θεωρούμαστε θεματοφύλακες του περιβάλλοντος που θα κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές και έχουμε χρέος να λειτουργήσουμε υπεύθυνα και δραστικά σε αυτόν τον τομέα΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr