background img
banner
banner

Ημέρα εθελοντισμού την Κυριακή στο Κούμαρη

Ημέρα εθελοντισμού έχει χαρακτηριστεί για την Τοπική Κοινότητα Κούμαρη η ερχόμενη Κυριακή 14 Οκτωβρίου. Σε μία προσπάθεια βελτίωσης του χωριού και του κτιρίου του κοινοτικού γραφείου και του αγροτικού ιατρείου, κάτοικοι πρόκειται να προχωρήσουν σε βάψιμο των εξωτερικών τοίχων, βελτιώνοντας την εικόνα του.

Η πρόσκληση απευθύνεται από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παναγιώτη Μαρκόπουλο, ο οποίος έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για το κοινοτικό κτίριο και κυρίως για την πλατεία έξω από αυτό, βελτιώνοντας έτσι και την είσοδο του χωριού.

Όπως αναφέρει στην «Π», αυτό που υπολείπεται και πρέπει να κατασκευαστεί ώστε να ολοκληρωθεί η πλατεία, είναι η ολοκλήρωση της υπάρχουσας μάντρας και η περίφραξε στον δρόμο με σοβάτισμα της μάντρας. Σε ό,τι αφορά την πρωτοβουλία της ερχόμενης Κυριακής, θα στηριχθεί και από τον Προοδευτικό Σύλλογο Κούμαρη «Νέο Όραμα». ΄΄Ελπίζουμε οι συγχωριανοί να στηρίξουν την προσπάθειά μας ώστε να βάψουμε τους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου και εάν προλάβουμε, καιρού επιτρέποντος πάντα, θα βάψουμε και τα κάγκελα΄΄, ανέφερε ο πρόεδρος του χωριού.
Σημειώνεται ότι τα έξοδα των υλικών θα καλυφθούν απά την Τ.Κ.Κούμαρη. Σε περίπτωση βροχής, η δράση μεταφέρετε για την επόμενη Κυριακή.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr