background img
banner
banner

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας σε όμορφη ατμόσφαιρα

ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗ

Ένα χαρούμενο απόγευμα οργάνωσε για τις φίλες της η αγαπητή Αιγιώτισσα Λούλα Φραγκάκη. Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου το ζεύγος Γιώργου και Λούλας Φραγκάκη άνοιξε το σπίτι του και πλαισιωμένο από αγαπημένα του πρόσωπα, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, εν μέσω εγκάρδιων ευχών για μία ευτυχισμένη χρονιά.

Αυτή η ευχάριστη γιορτινή συνάντηση τείνει να γίνει… θεσμός για το ζεύγος, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλες τις προσκεκλημένες. Μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον, με υπέροχο εορταστικό στολισμό, πλάι στο τζάκι και τη λάμψη του χριστουγεννιάτικου δέντρου, οι κυρίες κουβέντιασαν και απόλαυσαν το τσάι τους συνοδευόμενο από πεντανόστιμα γλυκά. Στη συνέχεια, ο κ. Φραγκάκης έκοψε την πίτα ευχόμενος τα καλύτερα σε όλους για το 2019, ενώ το φλουρί κέρδισε η σύζυγος του πρώην αντιδημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλαμίδα, Κατερίνα. Μάλιστα, το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα καλαίσθητο είδος ταξιδίου που είχε διαλέξει για την τυχερή, η κ. Φραγκάκη.
Η οικοδέσποινα όμως δεν ήταν άριστη μόνο στην οργάνωση αυτής της γιορτής. Φρόντισε… προσωπικώς και για την έλευση του Άγιου Βασίλη, δίνοντας μία ακόμη ευχάριστη εορταστική νότα και μοιράζοντας εκλεκτά δώρα σε όλες!

Ήταν μία ξεχωριστή συνάντηση στο πάντα φιλόξενο σπίτι του ζεύγους που, όσες συμμετείχαν, σίγουρα θα θυμούνται για καιρό!


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr