background img
banner
banner

Κάθε χρόνο με περισσότερο κέφι και χαρά!

ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗ

Αν και για κάποιους είναι θεσμός, για τους φίλους του ζεύγους Γιώργου και Λούλας Φραγκάκη, ο χορός που διοργανώνουν κάθε χρόνο στο σπίτι τους, είναι το κορυφαίο γεγονός της Αποκριάς! Το πάρτι στην φιλόξενη οικία τους πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, αποδεικνύοντας πως χρόνο με τον χρόνο η διάθεση και το κέφι ανεβαίνουν ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά.

Η χαριτωμένη… Κοκκινοσκουφίτσα κ. Φραγκάκη υποδεχόταν τους καλεσμένους της ενώ ο σύζυγός της τους περιποιόταν επιλέγοντας την πιο κεφάτη καρναβαλική και όχι μόνο μουσική.
Ποτά, νόστιμα σνακς, φαγητά και γλυκά για την… ανάπαυλα του χορού ήταν ό,τι πρέπει ώστε οι εκλεκτοί καλεσμένοι τους να πάρουν δυνάμεις για να… ξαναριχτούν στο χορό. Οι οικοδεσπότες εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες, μα πιο πολύ με την θετική ενέργεια και την όμορφη διάθεση που μετέδιδαν στους πάντες.

Κατασυγκινημένη, η κ. Φραγκάκη αναφέρθηκε στους φίλους της από την Αθήνα που τίμησαν το πάρτι με την παρουσία τους, αλλά και σε όλους όσοι εδώ και χρόνια περνούν όμορφα μαζί τους στις γιορτές που διοργανώνουν.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, ο πολύχρωμα, λόγω αποκριάς, διακοσμημένος χώρος τους αλλά και οι ευφάνταστες μεταμφιέσεις όλων. Όσο για το κέφι, διατηρήθηκε αμείωτο ως τις πρώτες πρωινές ώρες καθιστώντας το event το πιο επιτυχημένο της πόλης! Και του χρόνου!


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr