background img
banner
banner

Ντεμπούτο στη Β΄ Εθνική η Μαρίνα Λουλεμέ!

Μεταγραφικό “μπάμ” από τη νεαρή παίκτρια τής Σελέστε, Μαρίνα Λουλεμέ , η οποία για το δεύτερο μέρος τής φετινής αγωνιστικής σεζόν , θα αγωνίζεται με τη φανέλα τού Φείδωνα Αργους, στο δύσκολο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τής Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών! Η ποδοσφαιρική πορεία τής μικρής, κατόπιν έγγραφης συναίνεσης τής μητέρας της, Άννας Λουλεμέ, τελεί υπό την αυστηρή επίβλεψη και την κατευθυντήρια-συμβουλευτική αγωγή τού Προέδρου τής Σελέστε και Επίσημου Εκπροσώπου τής Barcelona στην Ελλάδα, Δημήτρη Πιερρουτσάκου (πάντοτε αφιλοκερδώς και εντελώς δωρεάν-όπως όλες του οι Αθλητικές δραστηριότητες ), ο οποίος, μεταξύ άλλων, δήλωσε στην “Πρώτη”: “Πρίν λίγες ημέρες στο EQUALGAME , που έπαιξε η Σελέστε εναντίον τής Ιστορικής Μικτής ΑΕΛ μέσα στο Θρυλικό Στάδιο Αλκαζάρ, η Μαρίνα βρέθηκε για πρώτη φορά στη ζωή της σε συνθήκες υψηλής ποδοσφαιρικής ποιότητας και ανταγωνισμού ,παίζοντας μαζί με ( αλλά και εναντίον ) μεγάλες και μεγάλους άσσους τού ελληνικού και Διεθνούς Ποδοσφαίρου, με τούς Monsters, επίσης πασίγνωστους οπαδούς τής ΑΕΛ να δονούν την ατμόσφαιρα με τα συνθήματα και τα τραγούδια υπέρ τής ομάδας τους. Στο μάτς αυτό , η Μαρίνα δικαίωσε την όντως ριψοκίνδυνη επιλογή μου, να την τοποθετήσω μέσα στο ματς ως άμεση ποδοσφαιρική παρτενέρ , τού μεγάλου διεθνούς άσσου Σάββα Κωφίδη, ο οποίος και εκφράστηκε με πολύ θετικά σχόλια για το ταλέντο της”.

Στον αγώνα τού Φείδωνα εναντίον τών Αμαζόνων Θεσπρωτίας την προηγούμενη Κυριακή, η Λουλεμέ πραγματοποίησε και το επίσημο ντεμπούτο της στη Β΄ Εθνική, καθώς χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή της Δημήτρη Τότσικα στο δεύτερο μέρος τού αγώνα και οι εντυπώσεις που άφησε ήταν πάρα πολύ καλές. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με συνεχείς ανατροπές, όπου οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τούς βαθμούς τής ισοπαλίας ( με τελικό σκόρ 2-2 ) ενώ ο Φείδωνας μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη.

* Οι φωτογραφίες είναι από την υπογραφή τού συμβολαίου και από τον αγώνα του Φείδωνα με τις Αμαζόνες. Διακρίνονται ακόμη, η μητέρα της Μαρίνας, Άννα Λουλεμέ, ο Δημήτρης Πιερρουτσάκος, ο Πρόεδρος του Φείδωνα Γιάννης Αποστολόπουλος και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Τότσικας.

 


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr