background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Β΄ΟΜΙΛΟΣ: Τέλος διαδρομής της κανονικής διάρκειας

ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ – …ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ: ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ

Στο ερχόμενο διήμερο ολοκληρώνεται και η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δίνοντας έτσι την σκυτάλη στα παιχνίδια μπαράζ ανόδου και παραμονής.

Στα playout έχουν ήδη καταταχθεί τα σωματεία που εκπροσωπούν την περιοχή μας, με το ένα από τα δυο να έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Είναι το παιχνίδι ανάμεσα στον Ψαθόπυργο και τον Φοίνικα / Ζήρια που θα γίνει στο Ρίο. Κι αν στην γενική βαθμολογία ο Φοίνικας / Ζήρια υπερτερεί βαθμολογικά, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στην ειδική βαθμολογία.

Οι δυο αντίπαλοι βρίσκονται ισόβαθμοι στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς πάνω από τον Εθνικό Σαγεΐκων, γεγονός που δίνει έντονο ενδιαφέρον στο τελικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον νέο προπονητή Νίκο Ψυχογιάννη, ώστε να αποκομίσουν τα απαραίτητα στο αγωνιστικό …μετερίζι που ακολουθεί. Πρώτος στόχος στο Ρίο για τον Φοίνικα / Ζήρια είναι η αποφυγή της ήττας και κατόπιν να …προλάβει μια εκτός έδρας νίκη, πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στην κανονική του περίοδο.

Κοινό στόχος για καλύτερο ξεκίνημα στα play out, υπάρχει επίσης και στα εξής παιχνίδια του Β΄ ομίλου: Νίκη Πρ. – Ζαβλάνι / Αίας και Δαβουρλής – Δρέπανο. Δεν μετρά το παιχνίδι Πανιώνιος / Αχιλλέας – Θύελλα Αιγίου, αφού οι γηπεδούχοι έχουν υποβιβαστεί. Η Αιγιώτικη ομάδα ξέρει από τώρα ότι θα ξεκινήσει με την υψηλότερη βαθμολογία (25 βαθμούς) τα μπαράζ παραμονής.

Δυο ντέρμπι σημαντικά για τα play off στον όμιλο

Ο πρωτοπόρος στον Β΄ όμιλο Κεραυνός, ήδη κατέχει την υψηλότερη βαθμολογία με 13 βαθμούς πριν τα μπαράζ ανόδου και μπορεί να την βελτιώσει ακόμα περισσότερο στου 16, κερδίζοντας στο γήπεδό του τον ΑΠΣ Πάτραι, που θέλει πολύ περισσότερο τους βαθμούς της νίκης.
Εκτός αυτού, το φινάλε στον όμιλο περιέχει ακόμα ένα παιχνίδι 4άδας. Είναι στο «Ντα Λουζ» ανάμεσα στον Άρη που έχει μόνο έναν βαθμό και τον Αετό που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 4 βαθμούς.

ΕΠΟΜΕΝΗ 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Β ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 23/02 -15:30
Νίκη Πρ. – Ζαβλάνι / Αίας: Σαφαρίκας
Δαβουρλής – ΑΕ Δρεπάνου: Μέρμηγκας
Άρης Π. – Αετός Π.: Παπαδόπουλος
Κεραυνός – ΑΠΣ Πάτραι: Ανδριανός
Ψαθόπυργος – Φοιν./Ζήρια: Τζαγκαράκης
Κυριακή 24/02 -15:30
Παν./ Αχιλλέας – Θύελλα: Μιχαλόπουλος

 

Α’  ΟΜΙΛΟΣ: Παίρνει πλεονέκτημα με νίκη η Αχαϊκή

Ένα παιχνίδι με αντιπάλους από την πρώτη 4άδα έχει ο Α΄ όμιλος, οι βαθμοί του οποίου θα αποτελέσουν ακόμα ένα πλεονέκτημα στα μπαράζ ανόδου που θα ακολουθήσουν.
Στο γήπεδο της Παραλίας η Δόξα υποδέχεται την Αχαϊκή, που είναι και το φαβορί για τη νίκη.
Αντίθετα για το πλεονέκτημα στα μπαράζ παραμονής είναι οι συναντήσεις: Αναγέννηση Π. – Αστέρας Τσουκαλεΐκων και Εθνικός Σαγεΐκων – Δόξα Χαλανδρίτσας.

ΕΠΟΜΕΝΗ 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Α ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 23/02 -15:30
Δόξα Παρ. – Αχαϊκή: Μακρυπόδης
Αναγέννηση – Αστέρας: Γιαννόπουλος
Πήγασος – Ατρόμητος: Πετρόπουλος
Εθνικός Σαγ. – Δόξα Χαλ.: Χρονάς
Πάτρα 2005 – Τριταιϊκός 3-0 α.α.
Κυριακή 24/02 -15:30
Δίας – Θύελλα Π.: Νταβλα

 


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr